mainos_1063

Hyvinvointi
Koulutus
Tiimit
Työympäristö

Esimies & Henkilöstö ja Meetings & Events

- tapahtumat siiryneet helmikuulle 2021

artikkelikuva: Esimies & Henkilöstö ja Meetings & Events

Esimies & Henkilöstö sekä Meetings & Events -tapahtumat järjestetään 16.-17.2.2021 Helsingin Wanhassa Satamassa. Katajanokalla sijaitsevat makasiinirakennukset tarjoavat tunnelmallisen, käytännöllisen ja modernisoidun kohtauspaikan. Wanhaan Satamaan on helppo tulla Helsingin keskustasta raitiovaunulinjoilla 4 tai 5. Tapahtumapaikan läheisyydestä löytyy myös ulkopysäköintialueita ja parkkihalleja. Tapahtumien konseptia on uudistettu vuodelle 2021. Esimies & Henkilöstö sekä Meetings & Events levittäytyvät valoisalle makasiinirakennukset yhdistävälle keskikäytävälle sekä tilaviin halleihin. Asiakastilaisuuksille löytyy pienempiä tiloja. Vierailijoiden käytössä ovat myös Wanhan Sataman yhteydessä toimivat ravintola ja ravintola-kahvila.

Esimies & Henkilöstö -tapahtuma on lajissaan Pohjoismaiden suurin. Se on suunnattu kaikille, jotka johtavat ja kehittävät henkilöstöä. Viime vuonna tapahtuma kiinnosti erityisesti yritysten henkilöstö- ja kehittämispäälliköitä, toimitusjohtajia ja tiimivastaavia. Heille tapahtuma tarjoaa ratkaisuja henkilöstön hyvinvointiin, koulutukseen ja työympäristöön liittyen. Ensi vuoden tapahtuman teemoja ovat turvallisuus ja tulevaisuus. Turvallisuuteen kuuluvat niin henkilöstön henkinen kuin fyysinenkin turvallisuus. Johtamisen tulevaisuuden lisäksi puhuttavat teknologia ja erilaiset innovaatiot. Johtamisen ja työhyvinvoinnin lisäksi Esimies & Henkilöstö -tapahtuman aiheita ovat HR, koulutus, rekrytointi ja järjestelmät.

Meetings & Events -tapahtumasta yritysten ostopäättäjät ja tapahtuma-alan ammattilaiset voivat hakea inspiraatiota kokousten ja tapahtumien järjestämiseen. Meetings & Events kerää yhteen tahoja, jotka tarjoavat palveluja tapahtumien markkinointiin, viestintään ja projektinhallintaan. Lisäksi esillä on monenlaisia ideoita somisteisiin, liikelahjoihin ja cateringiin. Näytteilleasettajiin tutustumisen lisäksi tapahtumassa pääsee kuuntelemaan innostavia puhujia, joilla on vuosikymmenien kokemus omalta alaltaan. Yksi tapahtuman valovoimaisimmista esiintyjistä on extreme-urheilija Iiro Seppänen. Hän kertoo pelon hallinnasta vaativissa olosuhteissa. Harri Gustafsberg puolestaan tietää, mitä vaaditaan, jotta pystyy toimimaan paineen alla.

Koska tulevaisuus, teknologia ja innovaatiot ovat Esimies & Henkilöstö sekä Meetings & Events -tapahtumien keskeisiä teemoja, on tarjolla myös vankkaa kokemusta tietotekniikasta. Mikko Hyppönen kertoo omassa puheenvuorossaan erikoisalueestaan tietoturvasta. Palveluihin ja tuotteisiin tutustumisen sekä mielenkiintoisten puhujien lisäksi tarjolla on verkostoitumista ja itsensä kehittämistä. Tämän takaa asiantunteva ohjelmasisältö. Näytteilleasettajille tapahtuma tarjoaa puolestaan mahdollisuuden myynnin ja tunnettuuden parantamiseen. Wanha Satama toivottaa vieraat tervetulleiksi meren läheisyyteen Helsingin Katajanokalle helmikuussa 2021.

Elina Tuomaala

Julkaistu: 05/2020

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viesti
mainos_1069
mainos_1066Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »