Finnkino | Kokouspäivä ja seminaari

Koulutus

Työ- ja elinkeinohallinnon tukemat koulutusratkaisut yrityksille muutostilanteissa

artikkelikuva: Työ- ja elinkeinohallinnon tukemat koulutusratkaisut yrityksille muutostilanteissa

Tunnetko jo koulutusratkaisut, joiden rahoituksessa työ- ja elinkeinohallinto tukevat yrityksiä haastavissa muutostilanteissa kuten irtisanomisissa tai lomautuksissa?

Vastuullinen työnantaja tarjoaa henkilöstölle työllistymistä edistävää koulutusta ja näin parantaa lomautetun tai irtisanotun asemaa työmarkkinoilla.

Rastor-instituutti toteuttaa yrityksille työ- ja elinkeinohallinnon rahallisesti tukemia koulutusratkaisuja muutostilanteissa. Olemme osaamisen kehittämisen ja aikuiskoulutuksen ammattilaisia, joten vaikuttava tulos on taattu.

Tue lomautettua tai irtisanottua henkilöstöä
– MuutosKoulutus

Muutoskoulutuksella tuet tuotannollisista tai taloudellisista syistä lomautettua tai irtisanottua henkilöstöäsi työllistymään uudelleen. Ratkaisu soveltuu tilanteisiin, jolloin henkilöstöä lomautetaan toistaiseksi ja paluu aiempaan työhön on epävarmaa.

Pidä kiinni osaavasta henkilöstöstä
– TäsmäKoulutus

Täsmäkoulutus on ammatillista jatko- ja täydennyskoulutusta, joka nostaa selkeästi työntekijöidesi osaamisen tasoa. Tavoitteena on estää lomautuksia ja irtisanomisia, ja täsmäkoulutus voidaan toteuttaa määräaikaisten lomautusten aikana tai niiden asemasta.

Täytä lakisääteinen velvollisuutesi yt-tilanteessa
– Muutosturva

Yli 30 henkilön organisaatioissa työnantajan tulee kustantaa tuotannollisen tai taloudellisen syyn perusteella irtisanotulle, yli 5 vuotta työsuhteessa olleelle henkilölle työllistymistä edistävää koulutusta (muutoskoulutus). Investoimalla muutosturvaan enemmän kuin laki velvoittaa tai ulottamalla palvelut myös niille, joille ne eivät lakisääteisesti kuulu, osoitat olevasi vastuullinen työnantaja.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kysy lisää!
www.rastorinst.fi/urapalvelut
Rastor-instituutti tarjoaa koulutus- ja urapalveluita yksilöille ja yrityksille. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät.

Julkaistu: 05/2020

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

LISÄÄ AIHEESTA

mainos_307
mainos_305
mainos_308
mainos_163
mainos_287Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »