mainos_1081

HR-järjestelmät

Sympan pikakelaus HR:n tulevaisuuteen

- oppaasi henkilöstöhallinnon tuleviin trendeihin

artikkelikuva: Sympan pikakelaus HR:n tulevaisuuteen

Muutos on meille kaikille tuttua: elämme jatkuvan innovaation ja muutoksen aikakaudella, ja suuntaus on sama myös henkilöstöhallinnon saralla. Uusimpien trendien seuraaminen oman päivittäisen työn rinnalla voi olla uuvuttavaa.

Kuulostaako tutulta? Ei hätää! Jotta sinun on helpompaa löytää tietoa, olemme tiivistäneet tietomme ja havaintomme näppärään oppaaseen, joka sisältää neljä keskeistä aihetta tämän päivän henkilöstöhallinnossa: HR-analytiikka, uudet teknologiat, uusi työ ja Y-sukupolvi sekä työntekijöiden etusijalle asettamisen.

Jotkut trendit saattavat olla sinulle jo tuttuja. Toivomme kuitenkin, että voimme antaa sinulle tietyn selvyyden siitä, kuinka näitä suuntauksia tulisi lähestyä ja miten ne voivat auttaa sinua päivittäisessä työssäsi. Annamme yleiskuvan nykyisestä kehityksestä ja käytännön esimerkkejä siitä, mitä ne merkitsevät sinulle henkilöstöhallinnon ammattilaisena.

Olemme suunnitelleet HR-trendien oppaan niin, että voit helposti valita aiheet, jotka ovat sinulle tärkeitä ja läheisiä.

Mitä enemmän keräät tietoja alan trendeistä, sitä paremman käsityksen saat siitä, mikä sinun ja oman organisaatiosi tilanne on tällä hetkellä. Tämän jälkeen sinun on helpompi tunnistaa, mitä trendejä sinun olisi kenties hyvä tutkia tarkemmin. Autamme sinua kertomalla alan tämänhetkisistä edelläkävijöistä kunkin trendin osalta ja saat myös vinkkejä siihen, kuinka voit itse seurata heidän esimerkkiään.

Käy lukemassa opas tai lataa se itsellesi pdf-tiedostona täältä:

sympa.fi/hr-trendit-2020

Terveisin, Sympalaiset

Sympa logo

Julkaistu: 06/2019

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »