mainos_1038

Pelillistäminen

Ota se puheeksi hullunkuriset työyhteisöt -pelin avulla

artikkelikuva: Ota se puheeksi hullunkuriset työyhteisöt -pelin avulla

Hullunkuriset työyhteisöt on pelillinen puheeksi ottamisen väline. Pelaaminen on keino keskustella esimerkiksi työnjaosta ja sisäisestä viestinnästä neutraalilla maaperällä. Roolihahmojen turvin hankalienkin asioiden käsitteleminen luonnistuu rohkaisevassa hengessä.

Pelissä poraudutaan arkisen kiireen juurisyihin. Pelaaminen auttaa haastamaan totuttuja toimintatapoja sekä rakentamaan luottamusta ja toimivampia pelisääntöjä. Mitä teillä voitaisiin tehdä fiksummin, tehokkaammin ja kitkattomammin? Laadukkaammasta vuorovaikutuksesta sekä pienistä hermoja ja aikaa säästävistä muutoksista kertyy ajan mittaan iso potti – myös tulokseen. Kun turhan koheltamisen syyt tulevat näkyviksi, niihin päästään vaikuttamaan. Tuloksena on parempaa työviihtyvyyttä ja -tehokkuutta.

Hullunkuriset työyhteisöt on hauska mutta vakavasti otettava työkalu esimerkiksi tiimien toiminnan kehittämiseen. Pelistä on hyötyä erityisesti asiantuntijayrityksissä, joissa työtä tehdään yhdessä. Soveltaen sisältöä on mahdollista käyttää vaikka tiiviinä tiimipalaverin alustuksena.

Pelaamista ohjaa Markkinointi-instituutin fasilitaattori, ja pelin aikana sovitaan myös jatkotoimenpiteistä. Pelisession pääteeksi organisaatio saa käyttöönsä Hullunkuriset työyhteisöt -pelikortit sekä verkkoaineiston, joita kannattaa ohjatun pelisession jälkeen hyödyntää omatoimisesti.

Lue lisää ja tilaa pelihetki: Markinst.fi

Julkaistu: 06/2019

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »