mainos_491

Pelillistäminen

Ota se puheeksi hullunkuriset työyhteisöt -pelin avulla

artikkelikuva: Ota se puheeksi hullunkuriset työyhteisöt -pelin avulla

Hullunkuriset työyhteisöt on pelillinen puheeksi ottamisen väline. Pelaaminen on keino keskustella esimerkiksi työnjaosta ja sisäisestä viestinnästä neutraalilla maaperällä. Roolihahmojen turvin hankalienkin asioiden käsitteleminen luonnistuu rohkaisevassa hengessä.

Pelissä poraudutaan arkisen kiireen juurisyihin. Pelaaminen auttaa haastamaan totuttuja toimintatapoja sekä rakentamaan luottamusta ja toimivampia pelisääntöjä. Mitä teillä voitaisiin tehdä fiksummin, tehokkaammin ja kitkattomammin? Laadukkaammasta vuorovaikutuksesta sekä pienistä hermoja ja aikaa säästävistä muutoksista kertyy ajan mittaan iso potti – myös tulokseen. Kun turhan koheltamisen syyt tulevat näkyviksi, niihin päästään vaikuttamaan. Tuloksena on parempaa työviihtyvyyttä ja -tehokkuutta.

Hullunkuriset työyhteisöt on hauska mutta vakavasti otettava työkalu esimerkiksi tiimien toiminnan kehittämiseen. Pelistä on hyötyä erityisesti asiantuntijayrityksissä, joissa työtä tehdään yhdessä. Soveltaen sisältöä on mahdollista käyttää vaikka tiiviinä tiimipalaverin alustuksena.

Pelaamista ohjaa Markkinointi-instituutin fasilitaattori, ja pelin aikana sovitaan myös jatkotoimenpiteistä. Pelisession pääteeksi organisaatio saa käyttöönsä Hullunkuriset työyhteisöt -pelikortit sekä verkkoaineiston, joita kannattaa ohjatun pelisession jälkeen hyödyntää omatoimisesti.

Lue lisää ja tilaa pelihetki: Markinst.fi

Julkaistu: 06/2019

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

Johtaminen
Koulutus
Yrityskulttuuri

Miksi yli 50-vuotiaiden osaamisen kehittämisen tulisi olla jokaisen yrityksen prioriteetti?

artikkelikuva: Miksi yli 50-vuotiaiden osaamisen kehittämisen tulisi olla jokaisen yrityksen prioriteetti?

Vain alle kolmasosa yli 50-vuotiaista kokee oman osaamisen kehittämisen tärkeäksi – näin julisti Barona valtakunnallisessa työelämätutkimuksessaan. Tarkoittaako tämä, että 50 vuotta on eräänlainen rajapyykki, jonka jälkeen on syytä vain rullata laakereilleen odottelemaan leppoisia eläkepäiviään? Kaikki on nyt nähty ja koettu.

PODCAST - YRITYSKULTTUURI ON KUNINGAS

mainos_456
mainos_478
mainos_452
mainos_445
mainos_459
mainos_458
mainos_444
mainos_466
mainos_485Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »