mainos_1045

Hyvinvointi
Tiimit
Yrityskulttuuri

Potkua pikkujouluihin ja elämyksiä Kapsäkki-teatterista

artikkelikuva: Potkua pikkujouluihin ja elämyksiä Kapsäkki-teatterista

Musiikkiteatteri Kapsäkki Helsingin Vallilassa tarjoaa yrityksille mukavan illan musiikkiteatterin parissa. Mahdollisuuksia on monia. Esityskalenterissa on tarjolla niin henkilökohtaisesti koskettavia kuin laajasti viihdyttäviä esityksiä.

”Monivuotinen hitti Huippuosaajat sukeltaa pelkäämättä työelämän haasteisiin musiikkikomediana. Jos työelämää ei sen enempää halua teatteri-iltana mietiskellä, voi nauttia myös upeasta ja monipuolisesta muusta ohjelmistosta. Tästä voisin vaikkapa suositella syyskauden uutuus ensi-iltaa, Stella Polariksen Impromusikaalishowta tai jos haluaa heittää kunnolla Korot Kattoon! niin sekin onnistuu huikeiden Ria Katajan ja Minna Kivelän esityksessä”, kertoo tuottaja Anu Hostikka Kapsäkistä.

Lähestyvään pikkujoulukauteen löytyy niin rentoa kuin hulvatontakin ohjelmaa. Musiikkiteatteri Kapsäkin yhteydessä sijaitsee uusi ravintola Bistro K, jota pyörittää maineikkaasta Ravintola Ainosta tutut omistajat. Bistro K:ssa voi nauttia lasillisen tai herkullisen menuun ennen tai jälkeen esityksen. Teatterisalin puolella on myös anniskeluoikeudet.

”Meillä on paikkoja teatterissa enintään 200 hengelle ja se onkin oikeastaan ainoa rajoite illan tai tilaisuuden suunnittelua ajatellen. Muuten meille voi tulla pienemmät ja isommat työyhteisöt ja näyttämöä voi myös muokata tilaisuuden mukaan”, Hostikka sanoo.

”Erinomaiset näyttelijät ja muusikot takaavat aina esitysten laadun. Kapsäkin syksyn esiintyjissä on jälleen mukana myös suosikkinäyttelijä Martti Suosalo, joka jatkaa meillä hittiesityksellään Neljä pientä annosta. Iiro Rantala vastaa siinä musiikista, kuten myös suositussa Putkiremontti-komediassa. Syyskauteen mahtuu vielä 100 esitystä ja vaikka osa on jo myyty, niin tilaa on yhä”, Hostikka jatkaa.

Lisätietoja: www.kapsakki.fi

Teksti: Esa Pesonen

Julkaistu: 09/2019

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 1/2024

HR viesti
mainos_1031
mainos_1042Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »