mainos_1081

Johtaminen

HPM Dashboard

on ratkaisu tuottavuooden johtamiseen

HPM Dashboard tuo henkilöstön johtoryhmään reaaliaikaisesti johdettavaksi myynnin, tuotannon ja talouden rinnalle. Nykyään HR-asioita katsotaan usein kustannusten ja kerran vuodessa esitettävän henkilöstötutkimuksen kautta. Yhteys liiketoimintaan jää tällöin aika hataraksi ja perusteet henkilöstön kehittämiseen heppoisiksi - tämä ajaa kehittämistyön irrallisten projektien sekamelskaan.

Osaoptimoinnista kokonaisuuteen reaaliaikaisesti
HPM Dashboardin toiminnallinen ydin on kaikkien mittareiden reaaliaikainen yhteenveto. Myynnin, tuotannon ja talouden mittareiden seuranta on jo rutiinia. Asiakaspalautteen ja henkilöstön tilan liittäminen niihin tuo paljon mittaamisen ja johtamiseen paljon lisää syvyyttä. Henkilöstön tunteet, motivaatio ja työkyky vaikuttavat kaikki työn tuottavuuteen, eri mekanismeilla ja eri aikajänteillä. Reaaliaikainen tieto on oikeiden päätösten ydin.

Mittaamisen ohella HPM Dashboard vetää yhteen henkilöstön kehittämisen osaksi liiketoimintaa.

Jyri Kansikas, Work goes happy Oy
"Henkilöstön kehittämisessä panostetaan liian usein toisistaan irrallisiin, vaikutukseltaan vaatimattomiin puuhasteluihin. Rahaa palaa, mutta tuloksia ei synny."

Ossi Aura, PhD, strategisen hyvinvoinnin tutkija
"Tutkimukseni osoittavat, että johdettu kokonaisuus tukee johtajuuden ja henkilöstötuottavuuden kasvua. Nämä yhdessä varmistavat kestävän taloudellisen tuloksen."

Mikko Ruokojoki, Vibemetricsin perustaja
"Yrityksien pitää määrätietoisesti hyödyntää henkilöstökokemuksen voima liiketoiminnassa."

Riitta Hyppänen, työelämän uudistaja
"Johtamiseen ei riitä peräpeilimittarien ja henkilöstömenojen seuranta. Nyt tarvitaan reaaliaikaista kokonaisnäkemystä taloudesta, henkilöstöstä ja asiakkaista."

Lisätietoja: http://www.wgh.fi

Julkaistu: 01/2017

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 3/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »