mainos_1081

Hyvinvointi

Pieni tauko pitää pollan virkeänä

artikkelikuva: Pieni tauko pitää pollan virkeänä

Paulig Professional haluaa olla mukana luomassa parempia kahvitaukoja. Onneksi kahvitauot ovat tulossa työpaikoille takaisin, ja niiden merkitys työhyvinvoinnille on ymmärretty.

Julkaisemme helmikuussa podcast-sarjan ”Tauolla”, jossa Anna Perhon haastateltavaksi saapuu ajankohtaisia henkilöitä puhumaan työhyvinvoinnista. Podcasteissa kuulemme mm. kuinka työnhyvinvoinnista saadaan yritykselle kilpailuetua ja mihin suuntaan aivotutkija kehittäisi työympäristöjä.

Meille suomalaisille kupponen kahvia on pyhä asia. Eikä mikä tahansa kahvi. Laadulla on todella väliä. Ja kun saa työpaikalla hyvää kahvia, tietää että on arvostettu.

Kahvitauko tekee työntekijälle hyvää, mutta me Pauligilla haluamme olla vastuullisia läpi koko hankintaketjun. Hankimme raakakahvin luotettavilta toimittajilta. Olemme luvanneet, että vuoden 2018 loppuun mennessä 100 % hankkimastamme kahvista tulee vastuullisista lähteistä. Olemme hyvällä polulla kohti tavoitetta!

Mennäänkö kahville?
Löydät Tauolla-podcastsarjan osoitteesta MyMoment.fi. Seuraa myös nettisivujamme pauligprofessional.fi ja Pauligin sosiaalista mediaa!

Lisätietoja Pauligin vastuullisuudesta http://www.paulig.fi/vastuullisuus

Kuva: Paulig

Julkaistu: 01/2017

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »