mainos_1081

Johtaminen
Koulutus

Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyvät

Rastor-instituutista koulutus- ja urapalvelut yksilölle ja yritykselle

artikkelikuva: Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyvät

Toni Berkowits

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutti tarjoaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia sekä vauhdittaa yritysten kasvua. Osaamisen kehittämisen ja työllistämisen palveluillaan se on tekemässä Suomesta työelämän kärkimaata tuottavuudessa ja hyvinvoinnissa.

Yhdistyminen 1.1.2020 Rastor-instituutiksi synnyttää valtakunnallisen osaamisen kehittämisen ja työllistämisen palveluita tarjoavan toimijan.

Asiakaslupauksena Tunnistettava muutos

Asiakaslupauksellaan Tunnistettava muutos Rastor-instituutti kohdistaa huomion osaamisen kehittämisen ja työllistämisen palveluiden lopputulokseen. Olennaista on, että syntyy toivottua muutosta, joka näkyy asiakkaan asiakkaille, kollegoille, esimiehelle ja muille sidosryhmille.

Rastor-instituutin asiakaslupausta on lunastamassa myös laaja asiantuntijaverkosto, johon kuuluu nimekkäitä erikoisalansa asiantuntijoita ja valmentajia. Asiantuntijaverkosto takaa, että asiakkaat nauttivat aina ajantasaisesta, suoraan työelämästä kumpuavasta osaamisesta.

"Iloitsemme siitä, että asiakkaamme kääntyvät yhä uudelleen puoleemme, jolloin saamme nauttia pitkäjänteisestä yhteistyöstä heidän kanssaan ja todistaa upeita yhteistyön tuloksia. Asiakkaat mahdollistavat olemassaolomme", kiteyttää Toni Berkowits, Markkinointi-instituutin ja Rastorin nykyinen ja Rastor-instituutin tuleva toimitusjohtaja.

"Olemme panostaneet merkittävästi palveluidemme digitalisointiin tukeaksemme osaamisen ja liiketoiminnan kehittämistä moninaisin muodoin. Näin kykenemme tuottamaan poikkeuksellista asiakaslaatua asiakkaillemme, olipa kyseessä yksilö tai yritys. Yhdistymisen myötä voimme nyt tarjota asiakkaille erittäin laadukkaan palvelukokemuksen Rastor-instituuttina", sanoo Berkowits.

Valtakunnallinen kumppani kasvun vauhdittamiseen

Rastor-instituutti tarjoaa osaamisen kehittämisen palveluita mm. seuraavilla osaamisalueilla: esimiestyö ja johtaminen, talous ja rahoitus, markkinointi ja viestintä, myynti ja asiakkuudet, tuotekehitys ja palvelumuotoilu, HR, logistiikka, työnjohto sekä tekniikka ja rakentaminen. Rastor-instituutti on myös oppisopimuskouluttaja ja järjestää Opetushallituksen virallisia ammatillisia tutkintoja.

Rastor-instituutti toteuttaa osaamisen kehittämisen palveluiden lisäksi työllistämisen palveluita, joilla turvataan osaavan työvoiman saatavuus ja näin varmistetaan suomalaisten yritysten kasvu. Työllistämisen palvelut muodostuvat rekry-, täsmä- ja muutoskoulutuksista sekä muutosturvapalveluista.

Rastor-instituutti on yhdistymisen myötä merkittävä valtakunnallinen palvelukumppani yksilöille ja yrityksille. Toimipisteet sijaitsevat viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Lisäksi se palvelee asiakkaiden tarpeiden mukaan ympäri Suomen.

"Paitsi että toimimme viidellä paikkakunnalla, tulemme asiakkaamme luokse juuri sinne, missä meitä tarvitaan. Voimme järjestää valmennuksia ja koulutuksia valtakunnallisesti toimivien yritysten kaikissa toimipisteissä ja tuoda lisäarvoa paikallistuntemuksellamme", kertoo Berkowits.

Rastor-instituutti työllistää noin 150 henkilöä, ja sen odotettu liikevaihto vuodelle 2020 on noin 20 M€. Rastor-instituutin omistaa Rastor-instituutti ry.

Julkaistu: 12/2019

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 3/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »