mainos_1038

Hyvinvointi
Tiimit
Yrityskulttuuri

Työkaveri tutuksi kokkauskurssilla

artikkelikuva: Työkaveri tutuksi kokkauskurssilla

Kun etsit henkilökuntasi tilaisuuteen jotain uutta ja erilaista, löytyy vastaus Team Kitchenistä. Kokkaaminen yhdessä työkavereiden kanssa on hauskaa ja yhteishenkeä kohottavaa. Innostava kurssi käy ohjelmaksi tyhy- ja tiimipäivään tai pikkujouluihin.

”Team Kitchen on nimensä mukaisesti keittiö, jossa tiimit kokkaavat. Kurssin alkajaisiksi käymme läpi valitun menun ja jaamme osallistujat ryhmiin, joista jokainen saa oman ruoanlaittotehtävän”, kertoo Team Kitchenin keittiömestari Janna Wahlberg-Heikonen.

kuva

Kursseilla inspiroidutaan ja opitaan uutta. Kukaan ei jää pulaan, sillä tiukan paikan tullen keittiömestari auttaa ja opastaa. Myös ryhmien jäsenet tsemppaavat ja avittavat toisiaan.

”Ruokaa laittaessa työkaverin oppii tuntemaan eri tavalla, sillä kokkikoulun vapautuneessa ympäristössä tiimidynamiikka on erilaista kuin työpaikalla.”

Kun padat ovat porisseet ja tehosekoittimet jäähtyneet, on aika siirtyä pöytään. Annokset tarjoillaan tekijöidensä esitteleminä ja kas, vilkas keittiö on muuttunut viihtyisäksi illallisravintolaksi. Apuna taustalla tiskaamisessa ja pöydän kattamisessa ovat häärineet Team Kitchenin assistentit.

kuva

”Kurssit räätälöidään aina asiakkaalle ja sesonkiin sopiviksi. Myös erilaiset ruokatrendit, kuten savustaminen ja grillaaminen, tulevat esiin toiveissa. Ja mehän grillaamme ympäri vuoden! Järjestämme ainoana Suomessa Weber Grill Academy kursseja, joista saa paljon oivalluksia ja tärkeää tietoa grillauksesta ja sen eri tekniikoista.”

”Suureen suosioon on noussut myös Team Kitchenin Keittiötaistelu, jossa tiimit ottavat leikkimielisesti mittaa toisistaan televisiosta tuttujen kokkauskilpailujen hengessä”, Wahlberg-Heikonen summaa.

kuva

Lisätietoja: www.teamkitchen.fi

Team Kitchen logo

Julkaistu: 01/2020

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »