mainos_1081

Hyvinvointi

Onko sinusta Doninto-agentiksi?

Työhyvinvointi, oppiva työkulttuuri ja työssä viihtyminen ovat meidän kaikkien vastuulla, jokainen voi kantaa kortensa kekoon! Onko sinusta Doninto-Agentiksi?

Doninto on peli, jossa agentteja koulutetaan oppimaan itseohjautuvasti arjen vuorovaikutustilanteissa. Kuka tahansa voi värväytyä oman työelämänsä muutosagentiksi ja saada salaisia asteittain vaikeutuvia tehtäviä suoritettavakseen työtä tehdessään. Doninto-Agentit voivat toimia myös yhdistyksissä, harrastuskonteksteissa ja yksityiselämässä – missä tahansa vuorovaikutustilanteissa – lisäämällä käyttäytymisellään psykologista turvallisuutta, luovuutta ja iloa.

kuva

Agenttitehtävät perustuvat mm. positiivisen psykologian, soveltavan improvisaation, mindfullnessin, fasiliitaation ja ratkaisukeskeisen valmennuksen menetelmiin.

Salaisille agenttitehtäville ei aseteta ulkoapäin tavoitteita: jokainen agentti suorittaa itsenäisesti tehtävän ja raportoi tulokset muidenkin agenttien nähtäväksi omalla agenttialiaksellaan. Näin muodostuu käyttäjien itsensä luoma oppimiswiki.

Agentit voivat myös värvätä uusia agentteja ”jäädessään kiinni” muuttuneista toimintatavoistaan. Kaikki tasot suoritettuaan agentista on tullut organisaation sisäinen fasilitaattori.

Lisätietoja: www.doninto.com, www.wgh.fi

Julkaistu: 02/2020

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »