mainos_1063

HR-järjestelmät
Rekrytointi (rekrytointityökalut)

Rekrytointijärjestelmä HR-järjestelmän pelikaverina

artikkelikuva: Rekrytointijärjestelmä HR-järjestelmän pelikaverina

Vaikka HR-järjestelmä on vahvimmillaan nykyisen henkilöstön ja työsuhteiden hallinnassa, sen rekrytointiosa kattaa järjestelmästä useimmiten vain 1-2 prosenttia. Laajemman rekrytointijärjestelmän integroiminen osaksi HR-järjestelmää sujuvoittaa rekrytointiprosessia rekrytoinnin suunnittelusta, osaajien tavoittamiseen ja palkkaukseen.

LAURA Rekrytointi Oy:n Marko Sirén ja Mikko Kuhalampi kertovat, millaista lisäarvoa työkalujen yhteiskäytöllä voi saavuttaa.

Monipuolinen ja laajennettava rekrytointityökalu vie rekrytoinnit seuraavalle tasolle

”HR-järjestelmän avulla satunnaiset rekrytoinnit hoituvat yleensä mallikkaasti. LAURA™rekrytointijärjestelmä vie rekrytoinnit seuraavalle tasolle”, LAURA™ tuotepäällikkö Marko Sirén kertoo.

Kattavista ominaisuuksista ja lisäpalveluista Sirén mainitsee mm. rekrytointiluvan, YT-moduulin, sijaishallinnan ja työkierron. Suorahakuyrityksiä saattaa kiinnostaa myös CRM- ja toimeksiantomoduuli sekä sähköiset ehdokasesittelyt.

Talent Pool tukee rekrytointeja ja työnantajakuvaa

Mutkaton työnhaku on rekrytoinnin perusta. Harva yritys kuitenkaan muistaa palvella hopeasijoille jääneitä työnhakijoita. LAURA™n avulla työnantajat voivat muodostaa Talent Pooleja ja tägätä hakijat talteen.

”Palvelemalla myös valitsematta jääneitä hakijoita tyylikkäästi rakennetaan myönteistä työnantajakuvaa”, peräänkuuluttaa Sirén.

Verkostoilla ylivertaista vipuvoimaa rekrytointeihin

”LAURA™-palvelun verkoston avulla osaajia on mahdollista löytää myös oman hakijakannan ulkopuolelta”, muistuttaa Rekrytointi.com tuotepäällikkö Mikko Kuhalampi. LAURA™ssa on natiivi-integraatio esim. Rekrytointi.com-työnhakusivustolle, jonka laaja verkosto takaa osaajien kohdistetun tavoittamisen sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

”Suomen suurimmaksi kasvanut osaajapankki mahdollistaa osaajien löytämisen jo ennen rekrytointi-ilmoituksen julkaisemista”, Kuhalampi kertoo.

LAURA™-palvelu, Rekrytointi.com sekä Rekrytointi.com Osaajapankki tarjoavat kattavan työkalupakin rekrytointiin, rekrytointimarkkinointiin ja osaajien tavoittamiseen.

Tutustu palveluihin tarkemmin osoitteissa:
laura.fi rekrytointi.com

kuva

Julkaistu: 09/2020

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »