mainos_1063

Katse tulevaisuuteen - tekeminen hetkessä

artikkelikuva: Katse tulevaisuuteen - tekeminen hetkessä

Syksy koittaa ja Suomi palaa uuteen normaaliin koronan ja kesälomien jälkeen. Takana on monessa yrityksessä lomautukset ja YT-neuvottelut. Mietintämyssyt käyvät kuumana miten uusi arki lähtee rullaamaan muuttuneiden tekijöiden kera. Epidemian ja eristysten seurauksena digiloikka tapahtui pakon edessä nopeammin kuin kukaan osasi kuvitella. Etätyöskentely ja palaverit, webinaarit ja muut sähköiset järjestelmät ovat tulleet työelämään jäädäkseen. Työn tekemisen tavat muuttuvat ja kehittyvät tulevaisuudessa radikaalisti! Tarve ihmisten kohtaamiselle kasvokkain on kuitenkin jäänyt, oli kyseessä asiakassuhde tai työyhteisö. Kohtaamiset rakentavat luottamusta kestävälle pohjalle, jota ei ole helppo pelkästään etänä luoda.

Toimiston arki koittaa, joten miten voimme saada yritykset ja yhteisöt uuteen nousuun ja menestykseen. Organisaation ja tiimin ilmapiiri tulee olemaan merkityksellisessä asemassa. Organisaation ilmapiiri rakentuu pehmeistä arvoista kuten tiimihenki, motivaatio, asenne, kyky fokusoitua vastoinkäymisten jälkeen jne. Nuo pehmeät arvot tuovat myös yritykselle pitkäjänteisesti kassavirtaa ja menestystä.

Palattuasi toimistolle huolehdi omalta osaltasi tiimihengestä. Ole itseohjautuva ja auta työyhteisösi jäseniä menestymään. Näin luot pohjaa tiimin, itsesi ja yrityksen menestymiseen. Vastoinkäymiset yhdistävät, joten yhteistuumin on hyvä fokusoitua uudelleen, suunnata katse tulevaisuuteen ja hetkessä tekemiseen. Askel askeleelta kohti uutta nousua. Yhdessä!

Lisätietoja: www.mentaali.fi ja www.wgh.fi

Kirjoittaja, Jouko Mikkola, Suomen Mentaalivalmennus, on työyhteisöjen ja urheilun mentaalivalmentaja, kehittäen työyhteisöjen ilmapiiriä, resilienssiä ja päivittäisen työn tekemistä sekä henkilöstön itsetuntemusta ja vuorovaikutusta. Tee organisaation ilmapiirikartoitus: kysely.suomenmentaalivalmennus.fi/ kysely?id=17#Organisaation-ilmapiiri

Julkaistu: 10/2020

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viesti
mainos_1066
mainos_1069Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »