mainos_1081

Koulutus

Uutuuskoulutus: palvelumuotoilu HR-työssä

artikkelikuva: Uutuuskoulutus: palvelumuotoilu HR-työssä

Tiesitkö, että palvelumuotoilun menetelmät auttavat luomaan toimivamman ja tuottavamman HR:n? Opi modernit palvelumuotoilun menetelmät Rastor-instituutin uudessa koulutuksessa Palvelumuotoilu HR-työssä – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto.

Mitä hyötyä palvelumuotoilusta on HR-työssä?

Palvelumuotoilun menetelmä varmistaa, että HR auttaa henkilöstöä ja liiketoimintaa kukoistamaan. Sen avulla HR voi ketterästi luoda organisaatioon prosessin, palvelun tai toimintamallin, jonka ytimessä on aina loppukäyttäjä tarpeineen, toiveineen ja haasteineen. Käyttäjä osallistetaan tiiviisti kehitykseen. Lopputulos vastaa aidosti käyttäjän tarpeeseen, mistä kiittävät sekä henkilöstö että johto!

Kehitä HR:ää asiantuntijan ohjauksessa

Opiskellessasi Palvelumuotoilu HR-työssä – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto -koulutusta virkistät työtäsi tuoreella ajattelulla, käytännön työkaluilla sekä oivaltavilla keskusteluilla muiden HR-ammattilaisten kanssa.

Koulutuksessa kehität omasta organisaatiostasi valitsemaasi HR-teemaa asiantuntijoiden ohjauksessa. Näin opit käytännössä palvelumuotoilun ja tuotekehityksen menetelmät sekä asiakaslähtöisen ja ketterän kehittämisen työkalut. Suoritat myös tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon, joka on Opetushallituksen virallinen tutkinto.

Koulutuksen teemoja:
– strategia- ja käyttäjälähtöisyys HR-työssä – palvelumuotoilun prosessi ja toteuttaminen – digitaalinen HR-palvelumuotoilu – tuotteistaminen, tuotekehitys ja projektin johtaminen – HR-työn kehittämisen käytännöt – HR ja taloudelliset vaikutukset, HR ja viestintä

Koulutus sopii kaikille HR-työtä tekeville, henkilöstöpäälliköille, -johtajille ja -asiantuntijoille sekä yrittäjille, jotka kehittävät HR-prosesseja ja toimintatapoja. Jos haluat oppia luomaan tehokkaita ja organisaatiota palvelevia HR-käytäntöjä, tämä koulutus on sinua varten

Tule mukaan! Koulutus alkaa Espoossa 10.2.2021.
Lue lisää: www.rastorinst.fi

Rastor-instituutti aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät.

Julkaistu: 10/2020

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »