mainos_491

Podcast
Yrityskulttuuri

PODCAST

Yrityskulttuuri on kuningas

Isäntänä Panu Luukka, Leidenschaft Oy

artikkelikuva: Yrityskulttuuri on kuningas

Mitä yrityskulttuurilla oikeasti tarkoitetaan, miksi se on tärkeä ja miten sillä rakennetaan yritykselle todellista kilpailuetua? Keskusteluiden isäntänä toimii Suomen ensimmäisen yrityskulttuurimuotoilutoimisto Leidenschaft Oy:n co-founder Panu Luukka. Podcastissa yrityskulttuuria lähestytään kymmenen yritysjohtajan henkilökohtaisen kasvutarinan kautta, kahdella tuotantokaudella. Kuulijalla on mahdollisuus oppia iso nippu konkreettisia tekoja menestyvien yritysten takaa. Podcast pohjautuu ja toimii syventävänä materiaalina Panu Luukan Yrityskulttuuri on kuningas -kirjaan (AlmaTalent 2019).

Jaksot, kausi 1:

4 - Arvot johtamisen välineenä

podcast, Arvot johtamisen välineenä Yrityskulttuurin yhtenä keskeisenä kulmakivenä ovat yrityksen arvot. Arvojen tehtävänä on kertoa organisaation työntekijöille, miten toimimalla nämä toimivat oikein. Miten arvot syntyvät? Millaiset ovat toimivat arvot? Miten niiden avulla johdetaan? Näistä (ja niin monista muista tärkeistä) asioista.

Kuuntele jakso: Arvot johtamisen välineenä


3 - Kulttuuri rakentuu organisaation ihmiskuvalle

podcast, Kulttuuri rakentuu organisaation ihmiskuvalle Se mitä yritys uskoo ihmisistä, määrittää sen kulttuurin. Jos yrityksessä uskotaan, että ihminen on luotettava heijastelevat sen rakenteet luottamusta. Jos yritys näkee ihmisen epäluotettavana, rakentuvat arjen teot, tuon oletuksen ympärille. Kun yrityksessä uskotaan ihmisiin ja oma työ koetaan arvokkaana, rakentuu Suomen paras työpaikka ja menestyvä yritys. Tästä teemasta Panun kanssa on puhumassa Koti Puhtaaksi Oy:n perustaja Saana Tyni. Kuulet myös miten rakennetaan yritys, joka saa työntekijäpulasta kärsivällä alalla 5000 työhakemusta vuodessa.

Kuuntele jakso: Kulttuuri rakentuu organisaation ihmiskuvalle


2 - Johda kulttuuria tai se johtaa sinua

podcast, Johda kulttuuria tai se johtaa sinua Jokaisella yrityksellä on kulttuuri. Voittava kulttuuri ei tapahdu. Se johdetaan. Tästä tärkeästä aiheesta on Panun kanssa keskustelemassa Helsingin hauskimman kaupunginosan, Linnanmäen toimitusjohtaja-hupimestari Pia Adlivankin. Linnanmäen asiakkaiden huikea suositteluindeksi 80 (NPS) ei ole sattuma, vaan systemaattisesti johdetun yrityskulttuurin tulos. Jaksossa kuulet seikkaperäisesti, mille kulmakiville Linnanmäen kulttuuri rakentuu ja millaisin konkreettisin teoin sitä tehdään arjessa todeksi ja miksi Linnanmäen työntekijöitä ei pakoteta hymyilemään siten, että seitsemän hammasta näkyy.

Kuuntele jakso: Johda kulttuuria tai se johtaa sinua


1 - Yrityskulttuuri, mikä ihmeen yrityskulttuuri?

podcast, Yrityskulttuuri, mikä ihmeen yrityskulttuuri? Sarjan ensimmäisessä jaksossa Panun vieraana on Futurice Oy:n co-founder ja pitkäaikainen kulttuurijohtaja Hanno Nevanlinna. Jaksossa Hanno ja Panu pyrkivät määrittelemään yrityskulttuuria sekä teorian, että käytännön tasolla. Jaksossa kuulet miten Futurice tuli tietoiseksi kulttuuristaan, miten tätä ainutlaatuista kulttuuria on johdettu ja mitä sitten on tapahtunut. Jaksossa keskustellaan myös siitä, miten ihmisistä tulee joukossa tyhmiä, vai tuleeko sittenkään?

Kuuntele jakso: Yrityskulttuuri, mikä ihmeen yrityskulttuuri?


Näytä kaikki jaksot: https://leidenschaft.fi/podcastit/

Yrityskulttuuri on kuningas, Leidenschaft, Podcast

Julkaistu: 05/2021

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

Johtaminen
Koulutus
Yrityskulttuuri

Miksi yli 50-vuotiaiden osaamisen kehittämisen tulisi olla jokaisen yrityksen prioriteetti?

artikkelikuva: Miksi yli 50-vuotiaiden osaamisen kehittämisen tulisi olla jokaisen yrityksen prioriteetti?

Vain alle kolmasosa yli 50-vuotiaista kokee oman osaamisen kehittämisen tärkeäksi – näin julisti Barona valtakunnallisessa työelämätutkimuksessaan. Tarkoittaako tämä, että 50 vuotta on eräänlainen rajapyykki, jonka jälkeen on syytä vain rullata laakereilleen odottelemaan leppoisia eläkepäiviään? Kaikki on nyt nähty ja koettu.

PODCAST - YRITYSKULTTUURI ON KUNINGAS

mainos_444
mainos_445
mainos_452
mainos_459
mainos_478
mainos_456
mainos_458
mainos_485
mainos_466Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »