mainos_994

Koulutus
Podcast

PODCAST

HR-ammattilainen osaamisen kehittämisen keskiössä – näin autat organisaatiota menestymään

artikkelikuva: HR-ammattilainen osaamisen kehittämisen keskiössä – näin autat organisaatiota menestymään

Yritykset tarvitsevat osaavia ihmisiä menestyäkseen. Miten HR-ammattilainen pystyy osaltaan takaamaan oikeanlaisen osaamisen kehittämisen? Entä mikä on organisaation ja mikä yksilön rooli osaamisen kehittämisessä?

Rastor-instituutin tarjoomapäällikkö Irmeli Kalliosalmi sekä Thermo Fisher Scientific Oy:n henkilöstöjohtaja Tytti Bergman sukeltavat podcastissa näihin teemoihin sekä tarkastelevat henkilöstön osaamista kokonaisvaltaisesta näkökulmasta – miten kiinnittää huomiota oikeanlaisiin osaamisen tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa?

Jakso on nauhoitettu kesäkuussa 2021.

Podcastin sisältö:

4:16 Mikä on henkilöstön osaamisen merkitys yrityksen onnistumisessa ja menestymisessä? Kenellä on vastuu huolehtia osaamisen kehittämisestä – yksilöllä vai esimiehellä? Entä millainen painoarvo tulisi antaa työssäoppimisille osana osaamisen kehittämistä?

15:50 Miten lähteä kehittämään henkilöstön osaamista kokonaisvaltaisesti? Mihin tekijöihin HR-ammattilaisen tulisi kiinnittää huomiota, kun mallinnetaan osaamisen kehittämistä?

19:18 Tulisiko osaamisen kehittäminen olla pitkäjänteistä ja systemaattista? Miten välttää osaamisen kehittämisen mieltäminen liian isoksi ja monimutkaiseksi asiaksi?

23:22 Miten tukea osaamisen kehittämistä niin, että uudet opit todella jäävät käytäntöön?

Podcastissa keskustelemassa

podcast, Rastor Irmeli Kalliosalmi, tarjoomapäällikkö, Rastor-instituutti
Irmeli vastaa Rastor-instituutin HR- ja työhyvinvointikoulutusten kehittämisestä. Hän on tarkastellut suomalaista työelämää eri näkökulmista, aikaisemmin akateemisessa maailmassa ja sittemmin pitkän uransa kautta HR-koulutuksien parissa Rastor-instituutissa.


podcast, Rastor Tytti Bergman, henkilöstöjohtaja, Thermo Fisher Scientific Oy
Tytti on tarkastellut henkilöstöjohtamista konsernien johtoryhmien sekä tytäryhtiöiden tasolta niin kotimaisella kuin globaalillakin kentällä. Vankka kokemus osaamisen kehittämisestä ja kouluttamisesta sekä muutosjohtajuudesta on muovannut hänestä monipuolisen ja kokeneen henkilöstöjohtajan.


Tämä on kuudes jakso Rastor-instituutin Paremman työelämän puolesta -podcastsarjassa. Kuuntele myös aikaisempia jaksoja:

podcast, Rastor Jakso 1 – Työelämä koronan jälkeen - millaiset yritykset ja työntekijät menestyvät tulevaisuudessa?
Rastor-instituutin toimitusjohtaja Toni Berkowits ja Sitran Tapio Huttula keskustelevat koronan jälkeisistä vaikutuksista työelämään seuraavien vuosien aikana. Millaiset yritykset ja työntekijät menestyvät poikkeusolojen jälkeen?
Kuuntele jakso>


podcast, Rastor Jakso 2 – Valokeilassa työn murros – miten suomalainen työelämä selviää jatkuvassa muutoksessa?
Miten suomalaisten yritysten ja asiantuntijoiden tulisi varautua jatkuvaan muutokseen? Rastor-instituutin Toni Berkowits ja Sitran Tapio Huttula puivat työn murrosta suomalaisessa työelämässä.
Kuuntele jakso>


podcast, Rastor Jakso 5 – Johtajuus on ilmiö, ei rooli tai asema – näin etenet kohti hyvää johtajuutta
Rastor-instituutin asiakkuuspäällikkö Eveliina Suokonautio ja Individual insight -yritystään luotsaava työyhteisövalmentaja Minna Anttila keskustelevat tämän päivän sekä tulevaisuuden johtamisesta. Jaksossa sukelletaan tärkeisiin johtajuusteemoihin!
Kuuntele jakso>


Katso kaikki jaksot>

Julkaistu: 08/2021

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 3/2023

HR viesti
mainos_963
mainos_993Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »