mainos_1081

Rekrytointi

Innolink Staff tulee lähellesi – on oikea kätesi rekrytointiasioissa

artikkelikuva: Innolink Staff tulee lähellesi – on oikea kätesi rekrytointiasioissa

Innolink Staffilta Jarkko Varvio, Jarkko Mäkisalo, Juho Keränen ja Atte Pentikäinen.

Digiajasta ja koronasta huolimatta me Innolink Staffissa näemme, että onnistuneen rekrytoinnin ja pitkäaikaisen henkilöstöpalveluyhteistyön onnistuminen vaatii F2F-läsnäoloa ja kontaktointia. Siksi laajennammekin seuraavaksi monipuolisia rekrytointi- ja HR-palveluitamme myös Kuopion seudulle.

Ydinosaamistamme on henkilöstöpalvelut; erityisesti rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja kansainvälisen työvoiman välittäminen sekä rekrykoulutusten koordinointi. Henkilöstöasioissa apuna Kuopion alueella on Innolink Staffin uusin vahvistus, syksyllä SM-liigauransa lopettanut Juho Keränen.

”Kuopiossa työnhakijat ja asiakasyrityksemme saavat käyttöönsä samat toimivat henkilöstöpalvelut, kuin muistakin Innolink Staffin toimipisteistä ympäri Suomen”, aloittaa Keränen. Innolinkin asiakastyytyväisyys on tutkitusti korkea ja Innolink Staff tunnetaan aktiivisena ja asiakkaan tarpeet ymmärtävänä, toimivana ja palvelualttiina organisaationa, jossa sovituista asioista pidetään aina kiinni.

Innolink research, CTA

”On ollut helppo vaihtaa kiekkokaukaloista henkilöstöpalveluiden pariin, sillä kummallakin kentällä saa työskennellä tavoitteellisten ammattilaisten kanssa. Lisäksi kummassakin kontekstissa työskennellään voittojen eteen; nyt erä- ja otteluvoitot on vaihtuneet tavoitteeseen löytää jokaiselle asiakasyritykselle se paras työntekijä ja jokaiselle työtä hakevalle ammattilaiselle työpaikka, jossa on hyvä olla”, Keränen summaa.

Kuopion uuden toimipisteen lisäksi laajensimme henkilöstöpalvelualaa tänä vuonna myös Poriin Asiantuntijakeskus BePopiin, missä toimintaa pitää vauhdissa Jarkko Mäkisalo.

Julkaistu: 09/2021

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »