mainos_1059

Hyvinvointi

Kannusta henkilöstöäsi hyödyntämään pyöräilyn edut Electrobiken työsuhdepyöräpalvelun avulla!

artikkelikuva: Kannusta henkilöstöäsi hyödyntämään pyöräilyn edut Electrobiken työsuhdepyöräpalvelun avulla!

Yhä useammat työntekijät valitsevat polkupyörän työ- ja arkimatkojen kulkuvälineeksi. Poikkeusaika on muuttanut monen arjen kulkutapoja ja yhä useammat ovat löytäneet intohimon pyöräilyyn muutoksen myötä.

Samalla kun kasvavissa määrin yritykset ovat omaksuneet uuden hybridityöskentelytavan, ovat monet, erityisesti asiantuntijatöitä tekevät työntekijät, yhdistäneet etätyön ja toimistotyön, jolloin päivittäinen työmatkakulkeminen on vähentynyt. Kuluja säästääkseen ja arjen liikuntaa lisätäkseen moni harkitseekin siirtymistä pyöräilyyn, korvaamaan arjen automatkoja. Erityisesti kiinnostus sähköpyörän hankintaan ja käyttöön on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosien aikana.

Kun arki hiljalleen normalisoituu, yhä useammat työntekijät palaavat myös enemmissä määrin lähityöpisteille. Lähityöarjen uusi aloittaminen onkin yritykselle ihanteellinen aika rohkaista työntekijää työmatkapyöräilyn aloittamiseen. Pyöräilyyn kannustaminen ja sen tukeminen työpaikalla on myös osallistumista sekä saasteiden että ruuhkien torjuntaan – ja tämä ele osoittaa myös yrityksen sosiaalista vastuuta ympäristöasioiden saralla.

Helpoin tapa kannustaa pyöräilyä työpaikalla on mahdollistaa henkilöstölle työsuhdepyöräetu. Pyöräilyn tukemisesta työpaikalla on tullut helppoa, sillä vuoden 2021 alussa uudistunut työsuhdepyöräetu mahdollistaa työsuhdepyörän hankinnan ansiotuloverosta vapaana etuna 1 200 € asti/vuosi.

”Työsuhdepyörän hankinnasta on tullut hitti työpaikoilla uuden edun myötä. Me Electrobikella olemme tarjonneet monipuolisesti sähköpyöräleasingia jo yli 5 vuoden ajan ja uudistuneen työsuhdepyöräedun myötä pyörien kysyntä on lähtenyt huimaan kasvuun. Erityisesti sähköpyörien hankinta on ollut monen työntekijän mielessä, sillä sähköavustus mahdollistaa pyöräilyn aloittamisen matalalla kynnyksellä ja säädettävän vastuksen avulla voi kuljettaja pukeutua aina säähän sopivasti ja unohtaa ylämäissä hikoilun. Sähköpyörä on myös monipuolinen väline vapaa-ajan pyöräilyharrastukseen. Moni työsuhdesähköpyörän hankkinut onkin sanonut, että kun he kerran ovat tutustuneet sähköpyörään, ei tavalliseen pyörään ole ollut enää paluuta”, kertoo Electrobiken perustaja, Jani Jokinen.

CTA

Electrobike on vuonna 2009 perustettu, Suomen suurin, sähköpyörien maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Yrityksille Electrobike tarjoaa työsuhdepyöräpalvelua täysin sähköisenä avaimet käteen -palveluna, joka tekee edun käyttöönotosta ja hallinnoinnista vaivatonta. Sähköpyörien itsenäisenä maahantuojana Electrobiken palvelukonseptiin kuuluu ympäristövastuullisesti tuotetut sähköpyörät, monipuoliset pyöräilytarvikkeet, pyörähuoltopalvelut sekä moderneja tarpeita vastaavat polkupyörien säilytysratkaisut.

Electrobiken Työsuhdepyöräpalvelu antaa työntekijälle mahdollisuuden hankkia työsuhdepyörä huomattavasti edullisemmin, kuin kuluttaja-asiakkaana hankittaessa. Työnantajalle taas koituu taloudellista hyötyä, sillä osana palkkaa tarjottavasta työsuhde-edusta ei tule palkan sivukuluja ja leasing-sopimuksen kulut tai pyörän hankintahinta voidaan vähentää yhteisöverotuksessa.

Työnantaja voi siis mahdollistaa edun siten, ettei siitä aiheudu lainkaan kustannuksia! Lisäksi työsuhdepyöräsopimuksiin kuuluu keskeytysturva, jonka ansiosta työsuhdepyörän voi palauttaa kesken sopimuskauden.

Electrobiken työsuhdepyöräpalvelulla kannustat henkilöstön siirtymistä kohti vastuullisempaa liikkumista ja ympäristöystävällisempää arkea.

Lisätietoja edusta ja palvelusta: www.tyosuhdepolkupyora.fi & yritysmyynti@electrobike.fi

Julkaistu: 01/2022

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viesti
mainos_1069
mainos_1066Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »