mainos_1038

Hyvinvointi

SuperPark tarjoaa ikimuistoisia aktiviteetteja ja yhteisiä ilon hetkiä myös yrityksille

artikkelikuva: SuperPark tarjoaa ikimuistoisia aktiviteetteja ja yhteisiä ilon hetkiä myös yrityksille

Onko tykypäivät lähestymässä tai kesäjuhlat vielä buukkaamatta? Entä olisiko aika kiittää työntekijöitä tai asiakkaita lahjalla, joka ilahduttaa varmasti? SuperParkin ainutlaatuiset sisäaktiviteettipuistot tuottavat elämyksiä ja hyvinvointia kaikenikäisille kävijöille yksityishenkilöistä yrityksiin.

SuperPark tarjoaa vertaansa vailla olevat puitteet iloiseen yhdessäoloon. Ympäri Suomen sijaitsevat sisäaktiviteettipuistot kutsuvat liikkumaan ja pitämään hauskaa uniikkien aktiviteettien parissa, joita ei muualta löydy.

SuperParkissa viihtyvät myös yritykset ja ryhmät, sillä puistot soveltuvat erinomaisesti yritystapahtumien, kuten tyky-tilaisuuksien ja erilaisten juhlien, järjestämiseen. Yhteiselle tekemiselle onkin nyt kysyntää, kun ihmiset kaipaavat rentoa yhdessäoloa pitkän korona- ja etätyöajan jälkeen.

”Haluamme tuottaa iloa ja hyvinvointia liikkeen muodossa - ikään tai kuntotasoon katsomatta. Meillä aikuisetkin saavat heittäytyä, sillä puistoistamme löytyy runsaasti niin lapsille kuin aikuisille suunnattuja aktiviteetteja”, kuvailee SuperParkin Suomen maajohtaja Kirsi Ojakoski.

Superpark

Futisflipperiä, katukorista vai tiimikisailua aikuisten kesken? SuperParkissa jokainen löytää mieluisaa tekemistä

Ensimmäinen SuperPark perustettiin 2012 Vuokattiin, ja tänä päivänä puistoja on Suomessa jo kahdeksan. Koot ja aktiviteetit vaihtelevat puistoittain, joista kaikki tarjoavat monipuolisen kattauksen tekemistä liikuntalajeista seikkailupeleihin.

Puistoista suurin - SuperPark Vantaa - valloittaa kävijänsä 7000 neliöllään ja 40 aktiviteetillaan. Lätkälämäri, pesis, jenkkifutis, padel-kentät, golf ja muut lajikokeilut houkuttelevat viihtymään, ja löytyypä puistosta myös moderni, pelaajan lyöntikoordinaatiota haastava baseball-syöttökone. Kävijät voivat tempautua digitaalisiin pelielämyksiin vaikkapa korispelin, futisflipperin tai seinäkiipeilyn parissa, ja uskaliaimmat haastavat itsensä Ninja-trackilla tai trampoliinilla. Uusin pelikokemus, ValoArena, mahdollistaa huisin hauskan yhdessä liikkumisen kuudelle pelaajalle yhtä aikaa!

Yrityksille voidaan lisäksi järjestää ohjattua tekemistä: leikkimieliset ”SuperKisailut” nostattavat esimerkiksi tiimihengen hetkessä kattoon.

”Räätälöimme tilaisuudet aina jokaiselle ryhmälle ja yritykselle sopiviksi. Puiston voi myös varata yksityiskäyttöön. Järjestämme esimerkiksi eräälle asiakasyritykselle riemukkaan vappuriehan aktiviteetteineen, ilmapalloineen ja vappubrunsseineen”, Ojakoski kertoo.

CTA

Hyvinvointi-iltapäivän aikana työkiireet unohtuvat innostavien aktiviteettien pyörteisiin, ja iltatilaisuuksissa virkistäydytään hyvän ruuan, juoman ja ohjelman parissa. Liikunnallinen perhepäivä puolestaan tuottaa ilon hetkiä koko perheelle.

Puistoissa järjestetään myös paljon luokkaretkiä ja synttärijuhlia, ja tarjoaapa SuperPark jopa mahdollisuuden yöpyä puistossa. Tilaisuudesta riippumatta oheispalvelut hoituvat SuperParkin kautta ja laadukkaat tarjoilut järjestyvät puiston ravintolan tai yhteistyökumppanien toimesta. Myös kokoukset onnistuvat tapahtuman lomassa.

Perhepäivien ja muiden tapahtumien lisäksi organisaatiot voivat ilahduttaa henkilökuntaansa, avainasiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan lippupaketein. Ne soveltuvat erinomaisesti vaikkapa kesälahjoiksi, ja antavat saajalleen vapauden nauttia SuperParkin tarjonnasta omalla ajallaan läheistensä kanssa.

Tutustu SuperParkin tarjontaan osoitteessa www.superpark.fi/puistot ja ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle mielellämme tarjouksen lippupaketeista tai tapahtumasta!

Teksti: Vanessa Törnblom

Kuvat: SuperPark Oy

Julkaistu: 04/2022

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »