mainos_1027

Yrityskulttuuri

Yksilöllinen jalometallituote on arvostettu lahja

artikkelikuva: Yksilöllinen jalometallituote on arvostettu lahja

Tuusulan kaupungille suunnitellut korusarjat Pihlaja ja Elämisen taidetta.

Organisaatioissa halutaan palkita työntekijöitä pitkistä työurista tai merkittävistä saavutuksista sekä muistaa henkilöstöä merkkipäivinä. Hopeiset asiakaskohtaisesti suunnitellut tuotteet ovat arvostettuja lahjoja, jotka muistuttavat saajaa antajasta pitkään.

Organisaation arvojen mukaisesti suunnitellut yksilölliset palkitsemis- ja lahjatuotteet muistuttavat lahjan saajaa antajasta vielä vuosikymmenienkin kuluttua. Ainutlaatuisilla jalometallituotteilla voi viestiä arvostuksesta lahjan saajaa kohtaan.

”Organisaatiolle suunniteltavien lahjatuotteiden lähtökohtana ovat lahjan antajan arvot, brändi ja visio. Inspiraatiota suunnitteluun voidaan hakea myös yhteisön historiasta tai ympäröivästä luonnosta”, sanoo Kultakeskus Oy:n avainasiakaspäällikkö Anniina Tähkäpää.

”Lahjassa tulee olla elementtejä, jotka on helppoa yhdistää lahjan tarkoitukseen ja antajaan. Asiakkaalle suunnitelluissa tuotteissa nojaudutaan usein tarinoihin tai organisaatioon liittyviin tunnistettaviin elementteihin”, jatkaa Kultakeskuksen myyntijohtaja Mikko Joukainen.

Kultakeskus on Pohjoismaiden ja Baltian johtava jalometallituotteiden valmistaja, joka on toiminut alalla jo yli sadan vuoden ajan. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat jalometalleista ja teräksestä valmistettujen asiakastuotteiden lisäksi vakiomalliston timantti-, kulta- ja hopeakorut, hopeaesineet sekä merkkikellot.

kuva
Juusto- ja voiveitsi, Tapio Wirkkala.

Sujuvuutta palkitsemiseen hyvin kootulla lahjaportfoliolla

”Palkitsemis- ja muistamistuotteista suunnitellaan organisaation muistamissääntöön sopiva tuoteportfolio, johon voidaan valita asiakaskohtaisten tuotteiden lisäksi vakiomalliston tuotteita. Tuoteportfolion koostamisessa huomioidaan erilaiset palkitsemistarpeet”, kertoo Tähkäpää. Tuoteportfolioon voidaan valita esimerkiksi kelloja tai Tapio Wirkkalan suunnittelemia tuotteita.

Asiakastuotteiden suunnittelijana toimii Kultakeskuksen pääsuunnittelija, muotoilija ja kultaseppä Assi Arnimaa-Leinonen. Tuotesarjaan voidaan suunnitella korutuotteita tai vaikkapa solmioneula, vyönsolki tai kalvosinnapit.

kuva
Automaattikello Delma Heritage.

Organisaatiolle suunniteltu oma tuote on ainutlaatuinen lahja, jota ei voi hankkia mistään muualta. Ainutlaatuiset tuotteet valmistetaan hopeasta, josta yli 90 prosenttia on kierrätettyä.

”Jalometallituotteet ovat arvostettuja lahjoja, jotka sopivat henkilöstön palkitsemisen lisäksi yrityslahjoiksi kotimaisille ja kansainvälisille yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille”, Joukainen lisää.

Lisätietoja: kultakeskus.fi

Teksti: Merja Maukonen

Julkaistu: 04/2022

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »