mainos_1027

Hyvinvointi

Electrobike työsuhdepyöräpalvelu - digitalisaatiolla alan edelläkävijäksi

artikkelikuva: Electrobike työsuhdepyöräpalvelu - digitalisaatiolla alan edelläkävijäksi

Kuluneet viime vuodet ovat muuttaneet arjen kulkutapoja ja yhä useammat ovat löytäneet intohimon pyöräilyyn muutoksen myötä.

Samalla kun kasvavissa määrin yritykset ovat omaksuneet uuden hybridityöskentelytavan, ovat monet, erityisesti asiantuntijatöitä tekevät työntekijät, yhdistäneet etätyön ja toimistotyön, jolloin päivittäinen työmatkakulkeminen on vähentynyt. Kuluja säästääkseen ja arjen liikuntaa lisätäkseen moni harkitseekin siirtymistä pyöräilyyn, korvaamaan arjen automatkoja. Erityisesti kiinnostus sähköpyörän hankintaan ja käyttöön on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosien aikana.

Kun arki hiljalleen normalisoituu, yhä useammat työntekijät palaavat myös enemmissä määrin lähityöpisteille. Lähityöarjen uusi aloittaminen onkin yritykselle ihanteellinen aika rohkaista työntekijää myös työmatkapyöräilyn aloittamiseen. Pyöräilyn tukeminen työpaikalla on myös osallistumista sekä saasteiden että ruuhkien torjuntaan – ja tämä ele osoittaa myös yrityksen sosiaalista vastuuta ympäristöasioiden saralla.

kuva

Helpoin tapa kannustaa pyöräilyä työpaikalla on mahdollistaa henkilöstölle työsuhdepyöräetu. Pyöräilyn tukemisesta työpaikalla on tullut helppoa sillä työsuhdepyöräetu mahdollistaa työsuhdepyörän hankinnan ansiotuloverosta vapaana etuna 1 200 € asti/vuosi.

Työsuhdepyörän hankinnasta on tullut hitti työpaikoilla, jossa Electrobiken työsuhdepyöräpalvelu on otettu käyttöön. Vuonna 2009 perustettu Electrobike on tarjonnut pyöräleasingia ja sähköpyöräpalveluita jo yli 5 vuoden ajan ja työsuhdepyöräasiakkaita varten kehitetty täysin digitaalinen työsuhdepyöräportaali on tehnyt edun tarjoamisesta, hallinnoinnista ja käyttöönotosta mutkatonta sekä työntekijälle, että työnantajalle. Lisäksi innovaatiot rekisteröinti-, leasingsopimus-, ja palkkahallintoautomaatioissa ovat tehneet Electrobikesta edelläkävijän työsuhdepyöräpalvelun tarjoajana.

Electrobiken edustamien Husqvarna & R Raymon pyörämerkkien yhteistyökumppanina toimii saksalainen, Euroopan johtava kaksipyöräisten ajoneuvojen valmistaja, PIERER Mobility AG. Yritysten vahva yhteistyö ja kasvu antaa mahdollisuuksia investoida lisää laiteturvallisuuteen, kierrätysinnovaatioihin ja sekä laitteiden kehittyvään teknologiaan.

Electrobiken Työsuhdepyöräpalvelu antaa työntekijälle mahdollisuuden hankkia työsuhdepyörä huomattavasti edullisemmin, kuin kuluttaja-asiakkaana hankittaessa. Työnantajalle taas koituu taloudellista hyötyä, sillä osana palkkaa tarjottavasta työsuhde-edusta ei tule palkan sivukuluja ja leasing-sopimuksen kulut tai pyörän hankintahinta voidaan vähentää yhteisöverotuksessa.

Työnantaja voi siis mahdollistaa edun siten, ettei siitä aiheudu lainkaan kustannuksia! Lisäksi työsuhdepyöräsopimuksiin kuuluu palautusmahdollisuus, jonka ansiosta työsuhdepyörän voi palauttaa kesken myös sopimuskauden.

Electrobiken työsuhdepyöräpalvelulla kannustat henkilöstön siirtymistä kohti vastuullisempaa liikkumista ja ympäristöystävällisempää arkea.

Scanfour, Electrobike palvelu

Electrobike on vuonna 2009 perustettu, Suomen suurin, sähköpyörien maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Yrityksille Electrobike tarjoaa työsuhdepyöräpalvelua täysin sähköisenä avaimet käteen -palveluna, joka tekee edun käyttöönotosta ja hallinnoinnista vaivatonta. Itsenäisenä maahantuojana Electrobiken palvelukonseptiin kuuluu ympäristövastuullisesti tuotetut sähköpyörät, tavalliset polkupyörät, monipuoliset pyöräilytarvikkeet, pyörähuoltopalvelut sekä moderneja tarpeita vastaavat polkupyörien säilytysratkaisut.

Lisätietoja edusta ja palvelusta: www.tyosuhdepolkupyora.fi & yritysmyynti@electrobike.fi

Julkaistu: 04/2022

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »