mainos_1027

Hyvinvointi
Yrityskulttuuri

Ikimuistoinen elämyslahja ilahduttaa varmasti

artikkelikuva: Ikimuistoinen elämyslahja ilahduttaa varmasti

Suomen johtava elämysten verkkokauppa Elämyslahjat tarjoaa yritys- ja kuluttaja-asiakkaille uniikkeja kokemuksia yli 1400 elämyksen edestä. Oli kyseessä sitten yksittäisen työntekijän tai koko henkilöstön palkitseminen, elämys on pidetty ja taatusti henkilökohtainen lahja.

Rauhoittava joogahetki tai luksusillallinen merkkipäivälahjaksi? Akryylimaalausta tai toiminnantäyteistä paintballia tiimin kesken? Elämyslahjat.fi:n valikoimasta jokaiselle löytyy varmasti lahja, joka ei jää kaapin pohjalle lojumaan.

”Haluamme auttaa asiakkaitamme tuottamaan lahjansaajille upeita muistoja, joista riittää kerrottavaa pitkäksi aikaa”, sanoo Elämyslahjat Oy:n Suomen maajohtaja Katri Pirinen.

Kysytyimpiä lahjoja ovat hauskat konsepti-illalliset, joissa illastetaan pimeässä tai huonon palvelun siivittämänä, sekä ravintolalahjakortit ja erilaiset hemmotteluhoidot. Extreme-ihmiset puolestaan ilahtuvat ajoelämyksestä Ferrarin tai Lamborghinin kyydissä.

kuva
Mira Kytövaara vastaa Elämyslahjojen yritysmyynnistä.

Elämyslahjakortin hankinta onnistuu paitsi verkkokaupasta, myös yritysmyyntipalvelun kautta, joka räätälöi asiakkaalle nopeasti täydellisen elämyspaketin. Tarjolla on tiettyyn elämykseen kohdistuvia sekä avoimia lahjakortteja. Kolme vuotta voimassa olevat lahjakortit voidaan personoida vaikkapa yrityksen logolla ja tervehdystekstillä.

Elämyslahjat tarjoaa lisäksi aktiviteetteja tyky- ja virkistyspäivien rikastuttamiseksi. Esimerkiksi Paint & Party-uutuuselämyksessä vietetään iltaa tauluja maalaten ja viiniä maistellen. Ripauksen eksklusiivisuutta tarjoilee puolestaan katamaraaniristeily Helsingin saaristossa.

”Jos haluttua elämystä ei löydy verkkosivuiltamme, voimme hyödyntää laajaa palveluntarjoajaverkostoamme ja rakentaa yritykselle heidän toiveitaan vastaavan päivän. Kannattaa olla yhteydessä!”, yritysmyynnin Mira Kytövaara vinkkaa.

Lisätietoja: www.elamyslahjat.fi

Teksti: Vanessa Törnblom

Julkaistu: 04/2022

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »