mainos_1059

Hyvinvointi

Työsuhdepyörä - Digitaalisilla innovaatioilla kohti vastuullista liikkumista

artikkelikuva: Työsuhdepyörä - Digitaalisilla innovaatioilla kohti vastuullista liikkumista

Kuluneet viime vuodet ovat muuttaneet B2B palvelutarjonnan ajattelumaailmaa, eikä paluuta entiseen ole. Iso osa yrityksistä odottaa jatkossakin siirtymistä kohti digitaalisempia ja automatisoidumpia palvelumalleja sekä vastuullisempia tuotantoketjuja.

Menestys tässä uudessa ympäristössä edellyttää, että organisaatiot suunnittelevat palvelupolkunsa nämä asiat mielessä pitäen. Yritykset käyttäytyvät nykyään entistä enemmän kuluttaja-asiakasmaisesti – odottaen enemmän henkilökohtaisempaa palvelua ja yleistä joustavuutta palveluhankinnoissa, lisäksi yritykset haluavat sitoutua ensisijaisesti digitaalisesti ja löytää mahdollisimman useita tapoja automatisoida palvelutarjonnan ylläpitoa. Digitaalinen työskentelytapa näkyy myös työskentelymallien muutoksena, esimerkiksi asiakastapaamisten korvaamisena videopalavereilla, lyhentäen arjen liikkumismatkoja ja siirtämällä niitä vastuullisempiin ja vähäpäästöisempiin liikkumismuotoihin kuten sähköautoiluun ja työmatkapyöräilyyn.

Digitalisaatio ja työskentelytapojen muutokset ovat vahvasti muuttaneet arjen kulkutapoja ja yhä useammat ovat löytäneet intohimon pyöräilyyn muutoksen myötä. Suomessa eletään kaikkien aikojen pyöräilybuumia, jota on entisestään kiihdyttänyt 2021 voimaan astunut työsuhdepyörän veroetu, joka mahdollistaa työsuhdepyörän hankinnan ansiotuloverosta vapaana etuna 1200 € asti/vuosi. Veroedun myötä, työsuhdepyörän hankinnasta on tullut hitti työpaikoilla, ja yritykset etsivät kuumeisesti tapoja tarjota pyöräetu työntekijöille vastuullisesti ja mahdollisimman mutkattomasti.

Vuonna 2009 perustettu Electrobike on tarjonnut pyöräleasingia ja sähköpyöräpalveluita jo yli 5 vuoden ajan ja yritys on ollut edelläkävijänä kehittämässä työsuhdepyöräasiakkaita varten täysin digitaalista työsuhdepyöräpalvelua. Digitalisaatio on tehnyt edun tarjoamisesta, hallinnoinnista ja käyttöönotosta mutkatonta sekä työntekijälle, että työnantajalle. Kehitetty palvelumalli on mahdollistanut palvelun käytön työnantajalle täysin kuluttomasti. Lisäksi innovaatiot työsuhdepyörien laiterekisteri-, leasingsopimus-, ja palkkahallintoautomaatioissa ovat tehneet Electrobikesta edelläkävijän työsuhdepyöräpalvelun tarjoajana.

CTA

Electrobiken edustamien Husqvarna & R Raymon pyörämerkkien yhteistyökumppanina toimii saksalainen, Euroopan johtava kaksipyöräisten ajoneuvojen valmistaja, PIERER Mobility AG. Yritysten vahva yhteistyö ja vastuullinen valmistus-, ja toimitusketju antavat mahdollisuuksia investoida lisää laiteturvallisuuteen, kierrätysinnovaatioihin ja sekä laitteiden kehittyvään teknologiaan. Electrobiken Työsuhdepyöräpalvelu antaa työntekijälle mahdollisuuden hankkia työsuhdepyörä huomattavasti edullisemmin, kuin kuluttaja-asiakkaana hankittaessa. Työnantajalle taas koituu taloudellista hyötyä, sillä osana palkkaa tarjottavasta työsuhde-edusta ei tule palkan sivukuluja ja leasing-sopimuksen kulut tai pyörän hankintahinta voidaan vähentää yhteisöverotuksessa. Lisäksi työsuhdepyöräsopimuksiin kuuluu palautusmahdollisuus, jonka ansiosta työsuhdepyörän voi palauttaa kesken myös sopimuskauden.

Electrobiken työsuhdepyöräpalvelun avulla kannustat henkilöstön siirtymistä kohti vastuullisempaa liikkumista ja ympäristöystävällisempää arkea.

Electrobike on vuonna 2009 perustettu sähköpyörien maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Yrityksille Electrobike tarjoaa työsuhdepyöräpalvelua täysin sähköisenä avaimet käteen -palveluna, joka tekee edun käyttöönotosta ja hallinnoinnista vaivatonta. Itsenäisenä maahantuojana Electrobiken palvelukonseptiin kuuluu ympäristövastuullisesti tuotetut sähköpyörät, tavalliset polkupyörät, monipuoliset pyöräilytarvikkeet, pyörähuoltopalvelut sekä moderneja tarpeita vastaavat polkupyörien säilytysratkaisut.

Lisätietoja edusta ja palvelusta: www.tyosuhdepolkupyora.fi & yritysmyynti@electrobike.fi

Julkaistu: 08/2022

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viesti
mainos_1069
mainos_1066Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »