mainos_1059

Koulutus

Sparrausta työpaikan HR-projektiin

artikkelikuva: Sparrausta työpaikan HR-projektiin

Toimintakulttuurin ja tuottavuuden kehittämisen kurssilla yhdistyy uuden oppiminen ja tavoitteellinen työyhteisön kehittäminen.

Koulutuksessa voi tehdä työelämäkehittämisprojektin, saada siihen asiantuntijasparrausta sekä opintopisteitä.

Oman organisaation HR-kehittämisprojektin voi toteuttaa myös osana koulutusta

Ammattikorkeakouluissa opiskellaan työelämälähtöisesti. Koulutuksen aikana toteutettavat projektit, ja kehittämistehtävät ovat usein samoja, joita opiskelijat muutenkin tekisivät työssään. Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijalle tämä mahdollistaa vaativien projektien toteuttamisen opintojen aikana. Bonuksena tulevat korkeakoulun opintopisteet sekä ammattikorkeakoulun kokeneiden asiantuntijoiden sparraus omille kehittämisprojekteille. Ei huono diili.

Toimintakulttuurin ja tuottavuuden kehittämisen opintojakso on esimerkki työelämäläheisestä koulutuksesta. Kurssilla yhdistyy uuden oppiminen ja tavoitteellinen oman työyhteisön toiminnan kehittäminen. Opinnot on suunnattu kokeneille työelämäkehittäjille, jotka näkevät hyödyn siinä, että toiset alan asiantuntijat antavat rakentavaa palautetta valmisteilla olevalle projektille.

kuva
Kurssin tuloksena on organisaation tuottavuuden kehittäminen ryhmädynamiikkaa, työhyvinvointia ja tiimien välistä kommunikointia parantamalla. Projektia tukevat työyhteisön kehittämisen kokeneet asiantuntijat.

Sparrausta omaan projektiin työyhteisöjen kehittämiskoulutuksen asiantuntijoilta

Osallistuja toteuttaa koulutuksen aikana konkreettisen työpaikkansa kehittämishankkeen. Hän saa siihen ohjausta monipuolisen työelämän, työhyvinvoinnin ja työprosessien kehittämistaustan omaavilta työyhteisön kehittäjäkoulutuksen lehtoreilta. Tukea saa myös kurssin webinaareihin ja ryhmäkeskusteluihin osallistuvilta muilta kurssilaisilta. Vertaispalaute arvostetaan opintojaksopalautteissa perinteisesti hyvin korkealle.

Koulutuksen aikana tutustutaan työelämän toimintakulttuureihin, tuottavuuden kehittämisen ulottuvuuksiin sekä valtaan ilmiönä. Lisäksi osallistujan taidot neuvotella muutoksista työyhteisöissä vahvistuvat ja hän oppii lean-ajattelun perusteet.

CTA

Opintojakso etenee kolmen webinaarin ja opiskelijoiden tekemien yksilötöiden sekä lopputyönä tehtävän ryhmätyön avulla. Webinaarit pidetään 28.2.2023, 6.3.2023 ja 26.4.2023 kello 9:15 – 14:00.

Lue lisää!

Julkaistu: 01/2023

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viesti
mainos_1069
mainos_1066Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »