mainos_1081

Hyvinvointi
Koulutus

Työhyvinvointikortti®-koulutuksesta intoa ja osaamista kehittämiseen

artikkelikuva: Työhyvinvointikortti®-koulutuksesta intoa ja osaamista kehittämiseen

Kuinka työhyvinvointi näkyy sinun arjessasi? Miten usein olet pysähtynyt miettimään sitä yksin tai työkavereittesi kanssa?

Työhyvinvoinnin edistäminen on koko työyhteisön tehtävä. Työhyvinvointikortti®-koulutus innostaa ja ohjaa johtoa ja henkilöstöä kehittämään työpaikkaa yhteisvoimin.

Koulutuksessa luodaan yhteinen käsitys työhyvinvoinnista. Työhyvinvointi rakentuu voimavarojen, kehittämistarpeiden, työhön liittyvien roolien ja vastuiden sekä lainsäädännön kautta. Koulutuksen aikana kirkastuu selkeä suunta ja askeleet yksilölle ja hyvinvoivalle työyhteisölle.

Koulutuksessa käsitellään neljää teemaa:

  • Työhyvinvoinnin kokonaisuus
  • Johtamalla työhyvinvointia
  • Toimiva työyhteisö
  • Mitä teemme seuraavaksi?

Jokainen meistä kokee työhyvinvoinnin yksilöllisesti, ja sen vuoksi yhteinen käsittely työpaikalla on tärkeää. Haastamme miettimään, mitä työhyvinvointi tarkoittaa minulle itselle ja miten se näkyy oman työpaikan käytännöissä, toimintatavoissa ja rakenteissa.

Työturvallisuuskeskus ry

Koulutus on tarkoitettu kaikenlaisille työpaikoille riippumatta toimialasta tai työpaikan koosta. Koulutuksen suorittaneet saavat Työhyvinvointikortin. Työhyvinvointikorttikoulutusta järjestetään lähi-, monimuoto- ja verkkokoulutuksina. Kaikkien koulutusmuotojen asiasisällöt ovat samat, joten osallistuja voi valita itselleen parhaiten sopivan.

Työturvallisuuskeskus ja sen kouluttamat kumppanit vastaavat koulutuksesta. Koulutus voidaan toteuttaa myös työpaikkakohtaisesti, ja huomioida työpaikan ajankohtainen tilanne ja omat käytännöt.

Haluaisitko järjestää Työhyvinvointikortti®-koulutuksia? Etsimme aktiivisesti uusia kumppaneita kouluttajiksi. Tutustu koulutuksiin, koulutusmuotoihin ja kumppaneihin.

tyohyvinvointikortti.fi

Julkaistu: 08/2023

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »