mainos_1038

Hyvinvointi
Yrityskulttuuri

Anna lahjaksi ikimuistoisia hetkiä

Elämyspaketti mukautuu erilaisiin kiittämisen ja palkitsemisen tarpeisiin

artikkelikuva: Anna lahjaksi ikimuistoisia hetkiä

Elämys on ikimuistoinen lahja, joka tuottaa iloa ja luo muistoja. Monipuolisten elämyspakettien sisältämistä vaihtoehdoista lahjansaaja voi valita itseään kiinnostavan elämyksen. Elämyksiä on tarjolla useilla paikkakunnilla.

Joulun alla monet työnantajat haluavat muistaa henkilöstöä lahjalla. Henkilöstö muodostuu erilaisista ihmisistä, joiden kiinnostuksenkohteet vaihtelevat. Miten valita lahja, joka kiinnostaa kaikkia?

Elämyslahjat Oy
Katri Pirinen

”Tavaralahja saattaa unohtua kaappiin, mutta elämys jää mieleen ja muistuttaa mukavalla tavalla työnantajasta. Elämyksiä on saatavilla laidasta laitaan ja jokaiseen makuun”, sanoo maajohtaja Katri Pirinen Elämyslahjat Oy:stä

Elämyslahjojen valikoima kattaa yli 1 900 elämystä, joihin sisältyy mm. rauhoittavia hemmotteluhoitoja, maistuvia ravintolaelämyksiä, vauhdikkaita ajoelämyksiä luksusautoilla, toiminnallisia vesi- ja lentoelämyksiä sekä erilaisia kursseja.

Elämyslahjat Oy

Elämyspaketissa on jokaiselle jotakin

Erilaisia elämyksiä on saatavilla valtavasti, joten lahjan antamisen helpottamiseksi Elämyslahjat on koostanut elämyspaketteja eri hintaluokissa. Elämyspakettien sisältöä voi mukauttaa, ja saatavilla on vapaasti räätälöitäviä paketteja.

Elämyslahjat Oy
Mira Kytövaara

”Elämyspaketit on suunniteltu sekä lahjan antajaa että saajaa ajatellen. Lahjansaaja voi valita itselleen mieluisimman elämyksen paketin vaihtoehdoista”, sanoo Elämyslahjojen yritysmyyntipäällikkö Mira Kytövaara.

Sähköisesti toimitettavat elämyspaketit voi brändätä yrityksen ilmeen mukaisesti ja liittää mukaan tervehdystekstin vastaanottajalle. Elämyksiä löytyy useilta paikkakunnilta, joten elämyksillä voi helposti muistaa eri toimipisteissä tai etänä työskentelevää henkilöstöä.

Kultainen joulupaketti oli viime vuonna erittäin suosittu, ja Kulinaristin paketti on kestosuosikki. Luksuslahjan tarpeeseen olemme koostaneet Superior-elämyspaketin”, Pirinen antaa esimerkkejä elämyspaketeista.

Elämyksistä voi nauttia yhdessä työhyvinvointipäivänä. Elämyksen parissa työyhteisö voi viettää aikaa uudenlaisten kokemusten äärellä ja samalla tutustua toisiinsa.

Tutustu elämyksiin osoitteessa www.elamyslahjat.fi
tai kysy lisätietoja: Mira Kytövaara, mira@elamyslahjat.fi, 0400 377 722.

Teksti: Merja Maukonen

Julkaistu: 10/2023

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »