mainos_1081

Hyvinvointi
Yrityskulttuuri

Paasitornissa kohtaavat ihmiset, ideat ja aikakaudet

artikkelikuva: Paasitornissa kohtaavat ihmiset, ideat ja aikakaudet

Paasitorni on ainutlaatuinen kokous-, kongressi-, juhla- ja tapahtumatalo Helsingin parhaalla paikalla Siltasaaressa. Monipuolisten mahdollisuuksien kohtaamispaikasta löytyy sopiva tila muutaman hengen palaverista aina 800 hengen tilaisuuksiin. Jokaisen tapahtuman onnistuminen on Paasitornin henkilökunnalle sydämen asia.

Paasitornissa on yli sadan vuoden ajan kokoonnuttu, synnytetty uusia ideoita, neuvoteltu, syöty, juotu, innostuttu, opittu uutta ja tehty pieniä tai suuria päätöksiä. Niin tehdään tänään ja tulevaisuudessakin.

Paasitornissa on lähes 30 moneen muuntautuvaa kokous-, juhla- ja tapahtumatilaa, joista löytyy taatusti sopiva joka tarpeeseen. Paasitornin tiloihin kuuluu koristeellisia jugend-tyylisiä tiloja, tyyliltään moderneja tiloja sekä rentoja inspiraatiotiloja. Ilmeeltään erilaiset tilat tarjoavat upeat puitteet jokaiselle tapahtumalle.

Nykypäivän vaatimusten mukaisella AV- ja kokoustekniikalla varustettujen, viihtyisten tilojen lisäksi Paasitorni tarjoaa aitoa halua kuunnella ja palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla sekä sitoutunutta kumppanuutta tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa.

Helsinki Congress Paasitorni

Paasitornin asiantuntevalle henkilökunnalle jokaisen tilaisuuden onnistuminen on sydämen asia. Jokainen yksityiskohta, olipa se sitten tilan järjestelyissä ja tekniikassa, palveluissa, ruokatarjoilussa tai yöpymisessä, suunnitellaan asiakkaan kanssa täydentämään tilaisuuden ainutlaatuisuutta ja laatua. Kumppanuus ja aito palveluasenne tekevät Paasitornista enemmän kuin paikan – ne tekevät siitä unohtumattoman kokemuksen.

Hotellin ja ravintoloiden palvelut täydentävät Paasitornin tarjoamaa ainutlaatuista kokemusta. Monipuoliseen ravintolamaailmaan kuuluu viisi tyyliltään erilaista ravintolaa (Paasiravintola, Paasin Kellari, Meripaviljonki, Graniittilinna ja Juttutupa), jotka tarjoavat upeat puitteet ja tasokkaat tarjoilut yritys- ja yksityistilaisuuksiin, juhliin, tapahtumiin ja kokouksiin.

Paasitornin yhteydessä toimivan hotelli Scandic Paasin 170 ilmeikästä hotellihuonetta sijoittuvat kolmeen toisiinsa yhteydessä olevaan rakennukseen. Persoonallisen tyylikäs, alueen historiasta ja tarinoista inspiroitunut hotelli toivottaa tervetulleeksi niin kokous- ja kongressivieraat, liikematkustajat kuin vapaa-ajan matkaajatkin.

Uudistuneita tapahtumatiloja

Paasitornin upeita tiloja on viime vuosina uudistettu vastaamaan nykyajan tarpeita. Uudistamisessa on panostettu asiakasviihtyvyyteen ja tilojen toiminnallisuuteen. Tiloja on kunnostettu Suunnittelutoimisto KOKO3:n johdolla nykyaikaan soveltuviksi ja ilmeeltään raikkaiksi, kuitenkin Karl Lindahlin alkuperäistä arkkitehtuuria ja talon monivaiheista historiaa kunnioittaen. Muunneltavat ja mukautuvat tilat on varusteltu monipuolisella AV-tekniikalla.

Hiljattain raikkaasti uudistuneita, mutta arvokkuutensa säilyttäneitä jugend-tyylisiä kokoustiloja on kahdeksan (Matti Paasivuori, Esko, Anita, Pitkäsilta, Tokoinranta sekä tuoreimpina Johtokunta, Kirjasto ja Viktor Julius von Wright). Vuonna 2024 uudistetaan suuremmat jugend-tilat Karl Lindahl, Juho Rissanen ja Tarja Halonen.

Helsinki Congress Paasitorni

Viimeisimpiin tilauudistuksiin kuuluu myös kolmannen kerroksen Kallio-kokonaisuus. Ilmeeltään moderni Kallio-kokonaisuus on saanut innoituksensa historiallisen työväenkaupunginosan monivivahteisuudesta. Alueen tunnetut maamerkit näkyvät sekä sisustusratkaisuissa että tapahtumatilojen nimissä.

Helsinki Congress Paasitorni
Taina Hallberg, Myyntineuvottelija & Anu Penttilä, Kaupallinen Johtaja.

Kallio-tilakokonaisuus koostuu kolmesta muun muassa seminaareihin, valmennuksiin, kokouksiin ja workshopeihin soveltuvasta kokoustilasta (Karhupuisto, Brahenkenttä ja Hakaniementori) sekä niitä yhdistävästä lämpiöstä. Kallio-kokonaisuus sai juuri uuden jäsenen viidennen kerroksen Merihaka-kokoustilasta.

Paasitornista löytyy myös useita persoonallisia inspiraatiotiloja. Kellarikerroksessa sijaitseva kokoustila Tarmo johdattaa vieraat talon urheiluhistoriaan – rakennuksessa on nimittäin vuosien saatossa isketty lukuisia nyrkkeilykilpailuja. Pilvien rajasta löytyy puolestaan Huippukabinetti, josta on suora yhteys tornin näköalatasanteille.

Helsinki Congress Paasitorni
Huippukabinetti

Kokous- ja tapahtumatilojen yhteyteen sijoitetut aulat ja lämpiöt toimivat aputiloina, joihin voidaan tarvittaessa rakentaa ilmoittautumispisteet ja pienimuotoiset näyttelyt sekä järjestää taukokahvitukset. Myös monet kokoustilat soveltuvat näyttelykäyttöön ja tarjoiluihin.

Helsinki Congress Paasitorni
Tomi Martikainen, Asiakkuuspäällikkö & Kati Kosonen, Markkinointipäällikkö.

Matkalla maailmanperintökohteeksi

Maailman upeimmat ja kulttuuriarvoiltaan merkittävimmät työväentaloiksi rakennetut kohteet on koottu kokonaisuudeksi, jolla tähdätään Unescon maailmanperintöluetteloon. Kulttuurihistoriallisesti arvokas Paasitorni on yksi seitsemästä eri puolilla maailmaa sijaitsevasta huippukohteesta, joista jokaisella on oma ainutlaatuinen tarinansa.

Paasitorni valmistui vuonna 1908 Helsingin Työväenyhdistyksen toimitaloksi. Paasitorni on ollut alusta saakka vilkas kokoontumis- ja kohtaamispaikka. Arkkitehtonisesti ja rakennustaiteellisesti arvokkaan kohteen julkisivussa käytetään samalta tontilta louhittua graniittia. Jylhän graniittilinnan vanhin osa on tyyliltään myöhäisjugendia ja vuonna 1925 valmistunut laajennusosa edustaa 1920-luvun pohjoismaista klassismia.

Työväenaatteen puolestapuhujien kohtaamispaikasta tuli sisällissodan syttyessä punaisten päämaja. Sisällissodan tulitusten myötä rakennus kärsi vaurioita: juhlasalin katto romahti ja talon puuosat syttyivät tuleen. Rakennus kunnostettiin ja torni rakennettiin uudenmallisena vuoden 1919 kuluessa.

CTA

1920-luvulla tehdyn laajennuksen myötä Paasitornista tuli Helsingin kuuluisimpia juhla- ja ajanvietepaikkoja. Paasitornissa on vuosikymmenten mittaan nautittu ravintolailloista ja tansseista, katsottu elokuvia ja järjestetty nyrkkeilyotteluita.

1980-luvulla Paasitorni alkoi vakiinnuttaa asemaansa ainutlaatuisena kokous- ja kongressikeskuksena. Tällä vuosituhannella monipuolista kohtaamispaikkaa on tuotu nykypäivään kunnioittaen rakennuksen monivaiheista historiaa.

Paasitornin laatu ja vastuullisuus on tunnustettu sertifikaatein. Paasitorni sai toiminnalleen laatusertifikaatin (ISO 9001) ensimmäisenä suomalaisena kokouskeskuksena vuonna 1999. Vuonna 2012 Paasitornille myönnettiin ISO 14001 -ympäristösertifikaatti, joka on vahva merkki vastuullisesta suhtautumisesta ympäristöasioihin.

CTA

HELSINKI CONGRESS PAASITORNI

  • Sijainti kaupungin parhaalla paikalla Siltasaaressa, jossa keskusta ja Kallion kaupunginosa kohtaavat

PAASITORNI KOKOUKSET JA JUHLAT

Helsinki Congress Paasitorni
Paasivuorenkatu 5 A
00530 Helsinki
Puh. 09 7089 611

myynti@paasitorni.fi

www.paasitorni.fi

Facebook

Instagram

Linkedin

CTA

Julkaistu: 02/2024

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »