mainos_1053

Hyvinvointi
Tiimit
Yrityskulttuuri

Työyhteisöjen suosikkitapahtuma laajenee Tampereelle

artikkelikuva: Työyhteisöjen suosikkitapahtuma laajenee Tampereelle

Edenred Yritysmaratonviesti, Suomen suurin työyhteisöille suunnattu juoksutapahtuma, laajenee Helsingistä Tampereelle toukokuussa 2024. Tämä suosittu hyvän mielen tapahtuma tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden henkilöstöliikunnan edistämiseen ja yhteisöllisyyden vahvistamiseen.

Suomen Olympiakomitean ja sen yhteistyökumppaneiden järjestämästä tapahtumasta on muodostunut jokakeväinen traditio monelle pääkaupunkiseudulla toimivalle yritykselle. Helsingissä Töölönlahden tapahtuma keräsi viime vuonna huimat 328 joukkuetta 200 eri organisaatiosta.

Tänä keväänä Edenred Yritysmaratonviesti juostaan perjantaina 17.5.2024 Helsingissä Töölönlahden puistossa ja siitä viikon päästä perjantaina 24.5.2024 Tampereella Ratinan stadionin ympäristössä.

Tapahtuman laajentuminen Tampereelle on Olympiakomitean Lauri Ijäksen mukaan upea askel eteenpäin.

”Helsingin tapahtumaan on vuosien ajan osallistunut joukkueita eri puolilta Suomea, mutta uusi tapahtuma Tampereella mahdollistaa vaivattomamman osallistumisen Tampereen alueen yrityksille. Ratinan stadion antaa hyvät puitteet tapahtumalle ja luo myös erinomaiset kasvun mahdollisuudet tulevaisuudessa. Tampereen joukkueilmoittautuminen on lähtenyt vilkkaasti liikkeelle. Odotamme innolla, kuinka monta joukkuetta saamme mukaan ensimmäisenä tapahtumavuonna”, Ijäs kertoo.

Suomen Olympiakomitea

Liikuntaa ja yhteisöllisyyttä

Edenred Yritysmaratonviesti on erinomainen tilaisuus toteuttaa henkilöstöliikuntaa ja rakentaa tiimihenkeä. Viestijoukkueena juostavalle hyväntekeväisyysmaratonille voi osallistua juosten, hölkäten tai kävellen. Yhden viestiosuuden pituus on noin 2 kilometriä, joten tapahtuma sopii kaiken tasoisille kuntoilijoille. Tapahtumaan voi osallistua myös kannustamalla ja huoltamalla omaa joukkuetta.

Tapahtuman tuotolla tuetaan Olympiakomitean Lasten Liike -toimintaa, joten tapahtumaan osallistuminen on yksi tapa osoittaa yhteiskuntavastuuta.

Lue lisää Edenred Yritysmaratonviestistä ja ilmoita joukkueesi mukaan!

Julkaistu: 02/2024

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viesti
mainos_1066
mainos_1069Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »