mainos_1021

Koulutus

Yhdessä oppiminen kannattaa

Työväen Akatemia tarjoaa tilat ja tunnelman onnistuneeseen yhdessä oppimiseen

artikkelikuva: Yhdessä oppiminen kannattaa

Perinteikäs kansanopisto on kätketty helmi keskellä pääkaupunkiseutua. Akatemiasta löydät monikäyttöiset tilat, luonnonläheisyyden ja palveluhenkisen, mutkattoman henkilökunnan. Tämä yhteisön kehittämiseen kannustava oppimisympäristö löytyy Kauniaisista.

Yhteisöllinen oppiminen on ollut Työväen Akatemian opetuksen peruspilari jo lähes sadan vuoden ajan. Akatemiassa uskotaan yhdessä tekemisen, kasvamisen ja kehittymisen voimaan. Kukaan ei tee ihmeitä yksin, vaan yhdessä.

Vuosittain kampuksella opiskelee kolmisen sataa opiskelijaa. Lisäksi monipuoliset tilat ovat tarjolla myös muiden asiakkaiden käyttöön. Yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt ovat tervetulleita järjestämään erikokoisia tilaisuuksia Akatemian ainutlaatuisessa miljöössä.

kuva

Miksi juuri Akatemia on hyvä paikka suunnittelu- tai virkistyspäivälle, rehtori Airi Palosaari?

“Itsensä kehittämiseen kannustava oppimisympäristö on oiva paikka irrottaa mieli rutiineista ja löytää uusia näkökulmia – tai sitten vain rentoutua ja nauttia kollegoiden seurasta. Ja onhan meillä pääkaupunkiseudun kaunein kampus. Täällä mieli lepää!”

Puistomainen miljöö henkiikin 1900-luvun huvilatunnelmaa. Arboretum eli puulajipuisto ympäröi jugend-tyylistä päärakennusta. Vanhan lisäksi löytyy myös uutta, sillä opetus- ja kokoustilat sekä tekniikat ovat ajantasaiset.

Yhteisölliseen henkeen vaikuttavat varmasti myös kansanopiston taustalla olevat sosialidemokraattiset yhteisöt. Työntekijän hyvinvointi ja työyhteisön kehittäminen ovat Akatemian sydäntä lähellä.

kuva

Opistolla odotetaan jo malttamattomina koronaepidemian jälkeistä aikaa. Katseet ovat elokuussa. Silloin opiskelijat ja muut asiakkaat palaavat jälleen kampukselle.

“Toivottavasti syksyllä nähdään!” huikkaa keittiön ovelta vielä emäntä Maritta Korhonen.

Lue lisää ja tutustu tiloihin www.akatemia.org

Teksti: Miia Toivio

Kuva

Julkaistu: 05/2021

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »