mainos_994

Hyvinvointi

Työsuhdepyörällä lisäät työntekijöiden hyvinvointia – Näin tarjoat edun saumattomasti ja täysin kuluttomasti!

artikkelikuva: Työsuhdepyörällä lisäät työntekijöiden hyvinvointia – Näin tarjoat edun saumattomasti ja täysin kuluttomasti!

Kuluja säästääkseen ja arjen liikuntaa lisätäkseen moni harkitsee siirtymistä pyöräilyyn, korvaamaan arjen automatkoja! Työsuhdepyöräetu ja sen verosäästöt ovat tehneet edusta vastustamattoman työntekijöille. Lisäksi yleistyvät hybridityöskentelytavat mahdollistavat, erityisesti asiantuntijatöitä tekevät työntekijät, yhdistelemään etätyön ja toimistotyön, jolloin päivittäiset työmatkakulkemisen tarpeet muuttuvat. Erityisesti kiinnostus sähköpyörän hankintaan ja käyttöön on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosien aikana.

Muuttuneen arjen myötä onkin yritykselle ihanteellinen aika rohkaista työntekijää myös työmatkapyöräilyn aloittamiseen. Pyöräilyn tukeminen työpaikalla on myös osallistumista sekä saasteiden että ruuhkien torjuntaan – ja tämä ele osoittaa myös yrityksen sosiaalista vastuuta ympäristöasioiden saralla.

Helpoin tapa kannustaa pyöräilyä työpaikalla on mahdollistaa henkilöstölle työsuhdepyöräetu! Pyöräilyn tukemisesta työpaikalla on tullut helppoa sillä työsuhdepyöräetu mahdollistaa työsuhdepyörän hankinnan ansiotuloverosta vapaana etuna 1 200 € asti/vuosi.

Työsuhdepyörän hankinnasta on tullut lyömätön hitti työpaikoilla, joissa Electrobiken kuluton työsuhdepyöräpalvelu on otettu käyttöön. Vuonna 2009 perustettu Electrobike on tarjonnut pyöräleasingia ja sähköpyöräpalveluita jo yli 6 vuoden ajan, ensimmäisenä Suomessa. Yrityksen kehittämä, ainutlaatuinen työsuhdepyörien hallinnointijärjestelmä, on tehnyt edun tarjoamisesta ja hallinnoinnista saumatonta sekä työntekijälle, että työnantajalle.

Hallinnointialusta mahdollistaa edun tarjoamisen ja käytön täysin kuluttomasti työnantajalle, kunhan edun arvo vähennetään työntekijän palkasta. Kuluttomuus tekee palvelun käyttöönotosta ja edun tarjoamisesta täysin riskitöntä työnantajalle.

CTA

Lisäksi innovaatiot rekisteröinti-, leasingsopimus-, ja palkkahallintoautomaatioissa ovat tehneet Electrobikesta edelläkävijän työsuhdepyöräpalvelun tarjoajana. Yritys osallistuu ja investoi, yhdessä sidosryhmiensä kanssa, laiteturvallisuuden kehittämiseen, kierrätysinnovaatioihin ja sekä laitteiden kehittyvän teknologian innovaatioihin.

Electrobiken Työsuhdepyöräpalvelu antaa työntekijälle mahdollisuuden hankkia työsuhdepyörä huomattavasti edullisemmin, kuin kuluttaja-asiakkaana hankittaessa. Työnantajalle taas koituu taloudellista hyötyä, sillä osana palkkaa tarjottavasta työsuhde-edusta ei tule palkan sivukuluja.

Lisäksi työsuhdepyöräsopimuksiin kuuluu aina joustava palautusmahdollisuus, jonka ansiosta työsuhdepyörän voi palauttaa kesken myös sopimuskauden.

Electrobiken työsuhdepyöräpalvelulla kannustat henkilöstön siirtymistä kohti vastuullisempaa liikkumista ja ympäristöystävällisempää arkea.

Electrobike on vuonna 2009 perustettu, Suomen suurin, sähköpyörien maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Yrityksille Electrobike tarjoaa työsuhdepyöräpalvelua täysin sähköisenä avaimet käteen -palveluna, joka tekee edun käyttöönotosta ja hallinnoinnista vaivatonta. Itsenäisenä maahantuojana Electrobiken palvelukonseptiin kuuluu ympäristövastuullisesti tuotetut sähköpyörät, tavalliset polkupyörät, monipuoliset pyöräilytarvikkeet, pyörähuoltopalvelut sekä moderneja tarpeita vastaavat polkupyörien säilytysratkaisut.

Lisätietoja edusta ja palvelusta: www.tyosuhdepolkupyora.fi & yritysmyynti@electrobike.fi

kuva

Julkaistu: 10/2022

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 3/2023

HR viesti
mainos_963
mainos_993Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »