mainos_1081

Hyvinvointi
Yrityskulttuuri

Energiaa ja parempaa palautumista huippuluokan hyvinvointihoidoilla

artikkelikuva: Energiaa ja parempaa palautumista huippuluokan hyvinvointihoidoilla

Henkilöstön palautumisesta ja voimavaroista huolehtiminen auttaa työntekijöitä jaksamaan työssä ja vapaa-ajalla. Työnantaja voi tukea työntekijöiden palautumista ja edistää hyvinvointia tarjoamalla henkilöstön käyttöön huippuluokan hyvinvointiteknologiaa.

”Kiireinen työelämä saattaa väsyttää ja kehossa voi olla särkyjä ja kolotusta. Energiatasot ovat matalalla, eikä ihminen jaksa panostaa liikkumiseen. Hyvinvointiteknologia auttaa edistämään palautumista sekä lievittää kipuja ja antaa lisää energiaa, mikä tuo lisää aktiivisia tunteja päivään ja parempaa unta yöhön”, kuvailee CTN:n myyntijohtaja Mare Oravainen.

CTN on kotimainen huipputeknologiayritys, joka suunnittelee, kehittää ja valmistaa kehon palautumista edistäviä hoitolaitteita Suomessa. Kansainvälisesti patentoidut, helppokäyttöiset hoitolaitteet on kehitetty työelämän ja hyvinvointialan ammattilaisten tarpeita silmällä pitäen.

Olympiakomitean virallisena yhteistyökumppanina CTN:llä on vahva kokemus huippu-urheilijoiden palautumisen ja hyvinvoinnin tukemisesta. Yritysleasingsopimuksella hankittavat hoitolaitteet tuovat huippu-urheilijoiden käyttämän hyvinvointiteknologian hyödyt henkilöstön saataville.

Cryotech Finland Oy Ltd - CTN Center

Hyvinvointiteknologian uranuurtaja

CTN:n suosituin hoitolaite kotimaassa ja kansainvälisesti on X°CRYO™-huippukylmähoitolaite. Paikallisiin hoitoihin suunniteltu X°CRYO™-huippukylmähoitolaite tarjoaa kivun lievitystä ja virkistystä muutamassa minuutissa.

”Asiakkailta on tullut erittäin hyvää palautetta X°CRYO™-laitteen monipuolisuudesta ja helppokäyttöisyydestä. Hoitolaite on toimiston vetovoimatekijä, joka parantaa työnantajamielikuvaa. Kätevän kokoinen hoitolaite mahtuu pieniinkin tiloihin työpaikoilla, hoitoloissa, saleilla ja urheilukeskuksissa”, Oravainen kertoo.

Huippukylmähoito aktivoi kehon omaa luonnollista paranemisprosessia. Hoito mm. tukee vammoista toipumista, lievittää kipua ja edistää lihasten palautumista. X°CRYO™-paikallishoitolaitteen lisäksi huippukylmähoitoja voidaan ottaa koko vartalolle e°CABIN™-huippukylmäkabiinissa, joka on markkinoiden ensimmäinen älykäs cryokabiini.

Cryotech Finland Oy Ltd - CTN Center

CTN on punavaloterapian uranuurtaja: LedPro™-punavalopodi on ainoa koko kehon palautumista tukeva hoitolaite Suomen markkinoilla. Kaikille ihotyypeille sopiva punavaloterapia tarjoaa auringonvalon hyödyt ilman UV-säteilyn haittoja.

Cryotech Finland Oy Ltd - CTN Center

Huippu-urheilijoiden paljon käyttämä ylipainehappihoitolaite OxyPro™ auttaa tuomaan kehon happisaturaation riittävän korkealle tasolle. Kokonaisvaltainen ylipainehappihoito voi tukea solujen aineenvaihdunta ja uusiutumiskykyä. X-TONE™-elektromagneettinen lihasharjoittelu (MMS) puolestaan tukee lihasten kehittymistä ja rasvanpolttoa.

Hyvinvointia huippujengille

CTN:n huippukylmähoidot, lihasstimulaatioterapia, ylipainehappiterapia ja punavaloterapia muodostavat kokonaisuuden, joka edistää monipuolisesti hyvinvointia ja palautumista. Hoitolaitteista voidaan räätälöidä organisaation tarpeisiin sopiva kokonaisuus tai hankkia henkilöstön käyttöön kaikki terapiamuodot sisältävä CTN Recovery Studio™.

CTN Recovery Studio™ on ainutlaatuinen hoitolaitekonsepti, joka koostuu e°CABIN™-huippukylmäkabiinista, X°CRYO™-paikallishoitolaitteesta, lihaksia stimuloivasta ja kehittävästä X-TONE™ MMS -laitteesta, OxyPro™-ylipainehappikabiinista ja LedPro™-punavalopodista, jossa on mukana NIR-valohoito. Kokonaisuuteen kuuluu myös ammattikäyttöön kehitetty X°GUN™-lihashuoltovasara kylmä-kuumatoiminnolla.

Cryotech Finland Oy Ltd - CTN Center

”Jokainen työnantaja haluaa pitää huippujengin huippuvedossa. Hyvinvointia tukeviin huippufasiliteetteihin panostaminen on molemminpuolinen etu, joka aktivoi työyhteisöä ja maksaa itsensä takaisin parempana työtehona ja vähentyneinä sairauspoissaoloina”, Oravainen sanoo.

Lue lisää osoitteessa www.ctn.fi

Voit myös tilata esittelyn suoraan toimistollesi.

Teksti: Merja Maukonen

Julkaistu: 02/2024

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viesti
mainos_1066
mainos_1069Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »