mainos_1038

Hyvinvointi

Huippukylmähoitolaite on satsaus hyvinvointiin

artikkelikuva: Huippukylmähoitolaite on satsaus hyvinvointiin

Satakerta Rödl & Partner on hankkinut huippukylmähoitolaitteen jo kahteen toimipisteeseensä. Kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeva kylmähoitolaite on työpaikan vetovoimatekijä. Kylmähoito tukee kivunhallintaa ja lihashuoltoa sekä virkistää.

Työpaikalle hankitulla kylmähoitolaitteella voi lievittää paikallista vamman tai sairauden aiheuttamaa kipua, tulehdusta ja turvotusta sekä lisätä liikkuvuutta. Viileä kasvohoito puolestaan virkistää ja palauttaa kiireisen työpäivän keskellä.

”Hankimme toimistollemme X°CRYO™-huippukylmähoitolaitteen lokakuussa 2019. Kylmähoitolaite on satsaus työhyvinvointiin, sillä laitteella voi helpottaa esimerkiksi rasituksen aiheuttamaa kolotusta saman tien”, sanoo tilitoimisto Satakerta Rödl & Partner Oy:n toimitusjohtaja Kati Jalojärvi.

Kotimaisen CTN:n suunnittelema patentoitu X°CRYO™-huippukylmähoitolaite on kehitetty ihon, nivelten ja lihasten paikallisiin huippukylmähoitoihin. Huippukylmähoidossa hoidettavaa aluetta altistetaan kylmälle yhdestä kolmeen minuuttia.

Olympiakomitean virallisena yhteistyökumppanina CTN:llä on pitkä kokemus huippu-urheilijoiden palautumisen ja hyvinvoinnin tukemisesta. Työhyvinvointia edistävien huippukylmähoitolaitteiden tuotekehityksessä CTN nojautuu mm. kokemukseensa huippu-urheilun parissa.

Cryotech Finland Oy Ltd - CTN Center

Huippukylmähoitolaite on helppokäyttöinen

CTN:n tarjoamaan yritysleasingsopimukseen sisältyy sähkökäyttöinen huippukylmähoitolaite, fysioterapeutin vetämä käyttökoulutus sekä laitteen huolto.

”X°CRYO™-huippukylmähoitolaitteen käyttäminen on helppoa. CTN:n fysioterapeutti veti henkilöstöllemme laitteen käyttökoulutuksen, jossa esiteltiin vaihdettavat hoitopäät ja hoito-ohjelmat”, Jalojärvi kertoo.

X°CRYO™-huippukylmähoitolaitteeseen on saatavilla kehon eri osien hoitoon soveltuvia hoitopäitä kuten erikokoisia hoitokuppeja ja hoitopillejä, kasvomaski, hiha- ja jalka-aplikaattoreita sekä hierontakuula.

”CTN on toimittanut erittäin nopeasti pyytämämme lisäosat laitteeseen. Urheilullinen henkilöstömme hyötyy esimerkiksi reisilihasten palautumista tukevasta suurikokoisesta hoitopäästä”, sanoo Jalojärvi.

Kylmähoidot houkuttelevat toimistolle

Huippukylmähoitolaite parantaa työhyvinvointia sekä toimiston viihtyisyyttä. Satakerta Rödl & Partnerilla tehdään paljon etätöitä, mutta huippukylmähoitolaite houkuttelee henkilökuntaa toimistolle

Laite toimii myös rekrytoinnin tukena.

”Huippukylmälaite herättää kiinnostusta työhaastatteluun kutsutuissa. On hienoa voida esitellä konkreettisesti panostustamme työhyvinvointiin. Kannustamme henkilöstöä käyttämään laitetta niin työssä kuin vapaa-ajallakin syntyneiden kolotusten lievittämiseen sekä palautumiseen työpäivän keskellä”, kertoo Jalojärvi.

Palauttava lihashuolto ja nivelalueiden rasituksen hoitaminen ylläpitää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Jalojärvi on havainnut kylmähoidon myös helpottavan vaativiin työtehtäviin keskittymistä.

”Esimerkiksi kasvohoito freshaa oloa välittömästi. Hoidon jälkeen työhön voi palata virkistyneenä.”

Cryotech Finland Oy Ltd - CTN Center

Kylmähoitolaite toiseenkin toimipisteeseen

Satakerta Rödl & Partner on Helsingin toimipisteen laitteeseen erittäin tyytyväinen, joten yritys hankki noin vuosi sitten huippukylmälaitteen myös Kouvolan toimipisteelleen.

”Kouvolan toimipisteemme henkilöstö ihastui X°CRYO™-huippukylmähoitolaitteeseen Helsingin toimipisteellä käydessään. Täytimme mielellämme heidän toiveensa omasta laitteesta Kouvolaan”, Jalojärvi sanoo.

CTN toimittaa huippukylmähoitolaitteita koko Suomen alueelle sekä toimii maailmanlaajuisilla markkinoilla. Kotimaassa suosittua X°CRYO™-huippukylmähoitolaitetta käytetään työpaikoilla, urheiluseuroissa sekä fysioterapeuttien ja kiropraktikkojen vastaanotoilla.

Tutustu hoitolaitteiden hyötyihin ja valikoimaan osoitteessa www.ctn.fi ja varaa aika esittelyyn.

Teksti: Merja Maukonen

Julkaistu: 09/2023

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 1/2024

HR viesti
mainos_1031
mainos_1042Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »