mainos_1081

Johtaminen
Koulutus
Valmennus

HENRY Akatemia aloittaa syksyllä

artikkelikuva: HENRY Akatemia aloittaa syksyllä

Henkilöstöalan ja esimiesten yhdistys HENRY ja koulutusyhtiö Professio lanseeraavat laadukasta täydennyskoulutusta tarjoavan HENRY Akatemian syksyllä.

Uuden Akatemian missiona on edistää työyhteisöjen tuloksellisuutta ja uudistumiskykyä tarjoamalla koulutusta ja valmennusta tulevaisuuden työelämän parhaille johtajille, esimiehille ja HR-osaajille. Vuonna 2019 tarjonta muodostuu 10 täydennyskoulutuksesta.

HENRY Akatemia täydentää jäsenille suunnattua monipuolista tarjontaa ammatillisen osaamisen kehittämiseksi ja uudistamiseksi, kertoo HENRY ry:n toiminnanjohtaja Marita Salo. Hänen mukaansa HENRYssä oli mietitty jo varsin pitkään, että yhdistyksellä pitäisi olla omaa koulutustarjontaa – ja nyt tuo unelma toteutuu.

”Koulutusteemojen ja kouluttajien valinnassa hyödynnämme omaa verkostoamme. Olemme erityisen iloisia ja ylpeitä siitä, että lukuisa määrä huippuasiantuntijoita löytyy HENRY:n jäsenistä”, Salo toteaa. HENRY ry:llä on 3 000 henkilöjäsentä ja 100 organisaatiojäsentä.

HENRY Akatemian keskeinen tavoite on panostaa paitsi osallistujien, myös kouluttajien kokemukseen:

”HENRY Akatemiassa kohtaavat ne, joille oppiminen ja uudistuminen ovat tärkeitä”, linjaa Salo. Sisältöjen kohdalla hän uskoo ajankohtaisuuteen ja toimialafokukseen: HR:n uudet tuulet ja trendit varmasti näkyvät koulutuksissa vahvasti kautta linjan.

Rima heti korkealla
HENRY Akatemiassa koulutustarjonta luodaan käytännön tarpeista käsin HR-ammattilaisia ja esimiehiä haastattelemalla. Tähän yhdistetään alan uusin tutkimustieto ja huippukouluttajat. Killerisisältöön syvyyttä tuovat myös mielenkiintoiset vierailijaluennoitsijat alan huipulta.

Digikärkeä ei ole unohdettu sitäkään, lupaa Profession liiketoimintajohtaja Jaakko Tuuli. ”Tuomme osaksi Akatemiaa digitaalisen oppimisalustan, Clanedin, joka mahdollistaa monipuolisemman ja interaktiivisemman oppimisen juuri kurssilaiselle sopivana ajankohtana”, Tuuli kertoo.

Hänen mukaansa työn ohessa tapahtuvan täydennyskoulutuksen merkitys HR-puolella tulee kasvamaan tulevaisuudessa – ja HENRY Akatemia haluaa luoda HR- ja esimieskoulutuksen benchmarkin Suomeen yhdistämällä HENRYn monipuolisen verkoston Profession kovan luokan koulutusosaamiseen.

”Kouluttautuminen on usein myös irtiotto arjesta, joten tarjoamme asiakaskokemukseen ripauksen eksklusiivisuutta”, Tuuli toteaa.

Professiolla on vanhastaan jo noin 250 koulutusta vuositasolla, mutta Akatemian myötä tuo luku kasvaa varmasti, Tuuli uskoo. ”Tavoitteena on olla yksi johtavista täydennyskoulutusta tarjoavista yrityksistä Suomessa.”

Lisätietoja: www.professio.fi

Teksti: Sami J. Anteroinen

Julkaistu: 06/2019

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 3/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »