mainos_1081

Koulutus

Joustavaa opiskelua aikuiselle

Markkinointi-instituutin koulutukset on suunniteltu siten, että opiskelu onnistuu työn ohessa. Lähipäiviä on 1–2 kuukaudessa, minkä lisäksi jokainen opiskelee etänä. Etäopiskelu ei ole sidottua tiettyihin kellonaikoihin vaan sen voi rytmittää omaan työhön ja elämäntilanteeseen sopivaksi. Markkinointiinstituutin henkilöstö on tukena myös etäopintojen aikana.

Lähiopetuspäivät pidetään Markkinointi-instituutin toimipaikoissa Espoossa tai Oulussa. Joihinkin niistä on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä verkossa.

HR:n ja henkilöstöhallinnon tutkinnot koostuvat kursseista. Tutkinnoissa on valinnaisuutta, joten niiden sisältöä on mahdollista muokata omaan ja työnantajan tarpeeseen sopivaksi. Kursseja voi opiskella myös yksittäin ja täydentää niitä halutessaan myöhemmin kokonaiseksi tutkinnoksi. Kaikista koulutuksista, myös kursseista, saa todistuksen.

Miten rahoitan opintoni?
Markkinointi-instituutin koulutukset linkittyvät opiskelijan omaan työhön, joten ne hyödyttävät työnantajaa jo opintojen aikana – eivät vasta koulutuksen jälkeen. Siksi työnantaja usein maksaakin koulutuksen. Monet työnantajat tarjoavat henkilöstölleen myös mahdollisuuden osallistua lähiopetuspäiville työajalla.

Monelle tulee yllätyksenä, että aikuinen opiskelija on oikeutettu monenlaisiin etuuksiin. Itse maksavan kannattaa aina myös selvittää, onko oma koulutus verovähennyskelpoinen.

Mikä koulutuksista sopii minulle?
Markkinointi-instituutin HR:n ja henkilöstöhallinnon koulutuksista löytyy sopivia niin alasta kiinnostuneille tulokkaille kuin kokeneille HR:n konkareille:
Opiskelun voi aloittaa, vaikkei olisi aiempaa henkilöstöhallinnon koulutusta tai työpaikkaa alalla. Toisaalta haastavimmissa koulutuksissa riittää pureskeltavaa harjaantuneillekin henkilöstöjohtamisen osaajille.

Voit tutustua koulutuksiin osoitteessa Markinst.fi ja kysyä lisää sinua kiinnostavasta koulutuksesta vastaavalta henkilöltä. Arkisin klo 9–22 sivustolla palvelee myös Koulutusneuvonta-chat.

Julkaistu: 06/2019

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viesti



Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »