mainos_1081

Koulutus
Tiimit
Yrityskulttuuri

Työelämä muuttuu, työelämän kehittämisenkin tulee muuttua

artikkelikuva: Työelämä muuttuu, työelämän kehittämisenkin tulee muuttua

Suomen suurin työelämän kehittämiseen ja työhyvinvointiin keskittyvä tapahtuma, Work goes happy, nyt ensimmäistä kertaa Helsingin Oopperatalolla 26.3.2019. Päivän teemoina ihminen - arvot - työelämä.

Usko pois, niin elämässä kuin työelämässä mikään ei ole yhtä pysyvää kuin muutos. On meistä itsestämme kiinni, näemmekö muutokset pelottavina, uhkaavina, vai mahdollisuuksina.

Saamme joka päivä lukea ja kuulla, miten työelämä ja työtehtävät tulevat muuttumaan ja usein muutoksia kuvaillaan mitä karmaisevimmilla kauhukuvilla.

On ilmiselvää varmasti kaikille, että teko/tuki/keino/ koneäly tulee muuttamaan työtehtäviä ja tapojamme tehdä työtä. Näin tapahtui jo silloin, kun ensimmäinen koneäly, eli tietokoneiden aalto valloitti työelämän.

Ainoa asia, josta olen oikeasti huolissani, on nykyisen kaltaisessa nopeassa muutoksessa ihminen. Ja se miten juuri ihminen tulee näitä "älyjä" käyttämään. Tai tulee niiden kautta käytetyksi. Työtä tekevät ihmiset (tai sitten koneet) ihmisille ja ihmisen tulee myös pysyä myös (työ)elämän keskiössä. Ja juuri siksi, niin nyt ja varsinkin huomenna, arvojen ja vastuullisuuden merkitys tekemisissämme tulee olla keskiössä.

Siksi halusin nostaa kevään uudistuvaan tapahtumaani pääteemoiksi arvot ja ihmisen. Haluan vahvasti, että me kaikki olemme omalta osaltamme mukana muutoksen tekijöinä, emmekä pelkästään muutoksen mukana viemiä.

Tervetuloa vaikuttamaan Oopperatalolle 26.3. Tapahtuma on edelleen kaikille avoin ja maksuton. Sillä hyvä työelämä kuuluu meille kaikille.

Jyri Kansikas
Toimitusjohtaja
Work goes happy Oy

Julkaistu: 03/2019

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 3/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »