mainos_1059

Koulutus

Sata vuotta timanttisia tapahtumia

Messukeskus juhlii satavuotista taivaltaan unelmien ja menestystarinoiden innoittajana

artikkelikuva: Sata vuotta timanttisia tapahtumia

Monipuolinen Messukeskus on yritysten, järjestöjen ja kuluttajien kohtaamispaikka. Messukeskuksen yhteiskunnallinen vastuu näkyy ekologisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti kestävässä toiminnassa ja vastuullisuusyhteistyössä.

Pasilassa sijaitseva Messukeskus on Suomen suurin ja monipuolisin tapahtumapaikka, joka tarjoaa tuen tilaisuuksien järjestämiseen 200 ammattilaisen ja 30 huolella valikoidun kumppanin avulla.

”Tavoitteenamme on ollut jo sadan vuoden ajan suomalaisten yritysten menestys- ja kasvutarinoiden rakentaminen sekä ihmisten harrastusten ja intohimojen edistäminen”, kertoo Messukeskuksen markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue.

Juhlavuoden teemana on Unohtumaton alku unelmille. Messuilla syntyy ilmiöitä ja tapahtuu kohtaamisia, jotka kasvavat menestystarinoiksi. Oman alan messuilla yritys kohtaa keskitetysti tuotteistaan tai palveluistaan kiinnostuneita asiakkaita.

Messukeskus

Juhlavuoden syksyn suurimpiin tapahtumiin kuuluvat esimerkiksi Habitare, joka keräsi 57 000 kävijää, ja Kirjamessut 24.-27.10.

”Kirjamessujen huikeaa ohjelmaa on tekemässä 1 100 kirjailijaa, taiteilijaa, poliitikkoa ja vaikuttajaa”, sanoo Mroue.

Vastuullinen tapahtumapaikka
Suurien tapahtumien järjestäminen hiilineutraalisti on haaste, johon Messukeskuksessa on vastattu pitkäjänteisesti jo vuosikymmenen ajan.

Messukeskus

”Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ekologisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti kestävämmäksi. Esimerkiksi tänä vuonna Messukeskuksen katolle avattiin Helsingin suurimpiin kuuluva aurinkovoimala”, kuvailee Mroue.

Messukeskuksessa on vähennetty määrätietoisesti veden- ja energiankulutusta.

”Tavoitteenamme on olla 110-prosenttisesti hiilineutraali tapahtumatalo vuonna 2019, jolloin täytämme 110 vuotta”, Mroue sanoo.

Sosiaalinen kestävyys näkyy henkilöstön hyvinvoinnista huolehtimisena, vaikeasti työllistyvien työllistämisenä tapahtumissa sekä vastuullisuusyhteistyönä.

”Olemme tehneet pitkään yhteistyötä Suomen Unicefin kanssa. Tänä vuonna olemme laajentaneet yhteistyötä vastuullisuustoimijoiden kanssa. Uusia kumppaneitamme ovat Hope Ry, Naisten pankki, Vamos-hanke ja Baltic Sea Action Group”, kertoo Mroue.

Lisätietoja: www.messukeskus.com

Teksti: Merja Maukonen

Julkaistu: 09/2019

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viesti
mainos_1069
mainos_1066Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »