mainos_491

HR-järjestelmät
Rekrytointi

Oikotie työpaikat avasi työpaikkailmoittelun verkkokaupan

artikkelikuva: Oikotie työpaikat avasi työpaikkailmoittelun verkkokaupan

Suomen johtava rekrytoinnin kumppani Oikotie Työpaikat vei rekrytoinnin pitkään jatkuneen digitalisoitumisen uudelle tasolle ja avasi asiakkailleen työpaikkailmoittelun verkkokaupan. Aidosti käyttäjälähtöinen ja päätelaiteriippumaton palvelu on helppo käyttää ja rekrytointi-ilmoitusten luominen on nopeaa. ”Uusi, ajasta ja paikasta riippumaton verkkokauppamme on todella vaivaton käyttää. Asiakkaidemme tavoitteenahan ei ole tehdä rekrytointi-ilmoitusta, vaan löytää parhaat kandidaatit helposti ja tehokkaasti. Uusi verkkokauppamme on käytännöllinen ratkaisu tähän tarpeeseen”, linjaa Oikotie Työpaikkojen verkkokaupan kehityshanketta johtanut tuotepäällikkö Mona Koskinen.

Verkkokauppa auttaa työnantajia tekemään laadukkaan ja erottuvan ilmoituksen esim. erilaisilla ilmoituspohjilla sekä tarjoaa erilaisia asiakkaiden tarpeisiin sopivia tuotepaketteja. Eri pakettien hyödyt ja hinnat on esitelty selkeästi. Oikotie Työpaikat on panostanut palvelukehityksessä vahvasti suoraviivaiseen ja miellyttävään käyttökokemukseen, jotta palvelun käyttö on intuitiivista eikä vaadi opettelua. ”Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme menestymään onnistuneiden rekrytointien avulla. Uusi työkalumme helpottaa heidän kiireistään arkeaan. Toki Oikotie Työpaikkojen aktiiviset myyjät ja asiakaspalvelu palvelevat henkilökohtaisesti asiakkaitamme jatkossakin tarjoten kattavia ratkaisuja koko rekrytointiprosessiin, työnantajamielikuvaan ja mittaukseen”, summaa Koskinen.

Lisätietoja: Oikotie.fi/tyonantajalle

Julkaistu: 01/2017

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

Johtaminen
Koulutus
Yrityskulttuuri

Miksi yli 50-vuotiaiden osaamisen kehittämisen tulisi olla jokaisen yrityksen prioriteetti?

artikkelikuva: Miksi yli 50-vuotiaiden osaamisen kehittämisen tulisi olla jokaisen yrityksen prioriteetti?

Vain alle kolmasosa yli 50-vuotiaista kokee oman osaamisen kehittämisen tärkeäksi – näin julisti Barona valtakunnallisessa työelämätutkimuksessaan. Tarkoittaako tämä, että 50 vuotta on eräänlainen rajapyykki, jonka jälkeen on syytä vain rullata laakereilleen odottelemaan leppoisia eläkepäiviään? Kaikki on nyt nähty ja koettu.

PODCAST - YRITYSKULTTUURI ON KUNINGAS

mainos_478
mainos_445
mainos_458
mainos_456
mainos_485
mainos_466
mainos_459
mainos_452
mainos_444Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »