mainos_1059

Hyvinvointi
Tiimit

Kartanotunnelma ihastuttaa Porvoossa

Kaunis miljöö, nykyaikainen kokouskeskus ja herkullinen ruoka luovat ikimuistoisen yritystapahtuman

artikkelikuva: Kartanotunnelma ihastuttaa Porvoossa

Sopivat puitteet ovat tilaisuuden onnistumisessa merkittävässä osassa. Yritystilaisuuksien ohjelma on helppoa järjestää Sannäsin Kartanon monipuolisissa tiloissa. Virallisen osuuden jälkeen osallistujat voivat rentoutua, liikkua ja saunoa kartanomiljööstä nauttien.

Porvoossa sijaitseva viehättävä Sannäsin Kartano on tasokas kokoushotelli, jossa voi järjestää kokouksia, koulutus- ja työhyvinvointipäiviä sekä muita tapahtumia.

”Olemme järjestäneet Sannäsin Kartanossa tilaisuuksia sekä omalle henkilökunnallemme että asiakkaillemme. Kartanon henkilökunta auttaa toteuttamaan asiakkaan ideat”, kertoo markkinointipäällikkö Johanna Palomäki Plandentilta, joka toimii suun terveydenhuoltoalalla.

kuva

”Sannäsin Kartanon ammattitaitoinen henkilökunta ja monipuoliset tilat mahdollistavat sekä luentotilaisuudet että ryhmätyöskentelyn, ja tilaisuuksien tarjoilut ovat olleet todella maittavia”, lisää Plandentin myynti- ja markkinointiassistentti Sari Aalto.

Eri kokoiset ja eri rakennuksiin sijoitellut kokous- ja ryhmätyötilat on varusteltu nykyaikaisella kokoustekniikalla. Kokouspäivän voi aloittaa aamiaisbuffetilla tai kokoustilan lähelle katetulla aamiaisella. Lounas katetaan päärakennuksen vanhan ajan kartanohengen mukaisesti restauroituun ravintolasaliin.

Luonnonrauha rentouttaa

Kartanoa ympäröivä luonnonläheinen kulttuurimaisema virkistää kokouspäivän päätteeksi. Puutarhan tunnelmasta nauttimisen lisäksi valaistu kuntopolku mahdollistaa mielen tuulettamisen.

”Sannäsin Kartanossa voi järjestää liikunnallisia aktiviteetteja sekä liikuntahallissa että ulkona. Saunominen ja uiminen rentouttavat, ja hotellissa majoittuminen on sujuvaa”, sanoo Aalto.

”Kartanossa on idylliset puitteet iltajuhlienkin järjestämiseen, ja paikalle voi tilata myös esiintyjiä. Koko tilan voi varata omaan käyttöön, eivätkä osallistujat hajaannu eri paikkoihin, joten kontaktit pysyvät tiiviinä”, kuvailee Palomäki.

Sekä Plandentin oma henkilökunta, että yhteistyökumppaneiden osallistujat ovat nauttineet Sannäsin Kartanossa järjestetyistä tilaisuuksista.

”Kartanossa on niin kiva fiilis, että meiltä kaikki osallistuvat tilaisuuksiin, jopa omalla ajallaan”, Palomäki sanoo.

Lisätietoja: www.sannaskartano.fi

Teksti: Merja Maukonen

kuva

kuva

Julkaistu: 04/2020

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viesti
mainos_1069
mainos_1066Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »