mainos_1041

HR-järjestelmät
Koulutus
Valmennus

Käyttäjäystävällistä verkkokoulutusta

Kaksi kovaa kotimaista verkko-oppimisen ammattilaista yhdisti voimansa

artikkelikuva: Käyttäjäystävällistä verkkokoulutusta

Uuden työntekijän perehdytys ja urapolulla kehittyminen sujuvat helposti verkko-oppimisympäristössä opiskeltavien koulutussisältöjen avulla. Priima-oppimisympäristössä vahva tunnistautuminen kirjautuessa ja jatkuvat tietoturvatestaukset varmistavat käytön turvallisuuden.

Työelämän kehittyessä henkilöstön ja työntekijöiden tarvitsee päivittää osaamistaan. Aukioloaikojen laajennettua päivittäistavarakaupoissa ja kauppakeskuksissa työntekijöiden turvallisuusosaamisen pitäminen ajan tasalla on keskeistä, jotta ympäristö on sekä asiakkaille että eri liikkeiden henkilökunnalle turvallinen ja viihtyisä.

Discendum ja Jollas Instituutti yhdistivät pitkän kokemuksen tuoman osaamisensa ja kehittivät kauppakeskusten tarpeisiin turvallisuuskoulutuspaketin. Jollas Instituutti tuottaa oppisisällöt, joita kauppakeskuksessa toimivien liikkeiden työntekijät voivat opiskella Discendumin kehittämässä verkko-oppimisympäristö Priimassa riippumatta ajasta ja paikasta.

”Turvallisuuskoulutus on järjestettävä kaikille uusille työntekijöille heti työsuhteen alussa ja sen jälkeen turvallisuusasiat on kerrattava kahden vuoden välein”, sanoo toimitusjohtaja Tuomas Kuusivaara Discendumilta.

”Olemme käyttäneet aiemmin Optimaa S-ryhmän sisäisissä verkkokoulutuksissa ja nykyisin Priimaa yhteistyökumppanien ja osittain vuokratyövoiman kouluttamiseen. Priima oli luonteva valinta myös kauppakeskusten koulutustarpeisiin. Käyttäjät voivat kirjautua koulutuspakettiin omilla pankkitunnuksillaan, joten uuden työntekijän turvallisuusperehdytys on erittäin helppoa tehdä heti ensimmäisenä työpäivänä”, kertoo valmennuspäällikkö Henrik Ikonen Jollas Instituutista.

kuva

Tietoturvallinen kotimainen avainlipputuote

Kotimainen vuonna 2019 lanseerattu oppimisympäristö Priima on avainlipputuote, jota voi käyttää kaikilla päätelaitteilla. Mahdollisuus kirjautua palveluun verkkopankkitunnuksilla sujuvoittaa perehdytystä, sillä uusien työntekijöiden ei tarvitse odotella henkilöstöhallinnon avaamia tunnuksia oppimisympäristöön päästäkseen.

”Käytön ja kirjautumisen helppouden vuoksi Priima sopii erittäin hyvin tilanteisiin, jossa koulutussisältöjä käyttävät useiden eri yritysten henkilöstöt sekä henkilöt, jotka eivät ole vakituisessa työsuhteessa. Turvallisuuskoulutuspaketti onkin ensimmäinen verkkokoulutus, jota tarjoamme S-ryhmän sisäisen koulutuksen lisäksi ulkopuolisille toimijoille. Harjoittelijat ja vuokratyöntekijät pääsevät käsiksi oppisisältöihin siinä missä vakituisetkin työntekijät”, Ikonen kuvailee.

”Priiman tietoturva on varmistettu ulkopuolisen tahon säännöllisesti tekemillä tietoturvatestauksilla, ja palvelua tarjotaan kotimaasta käsin. Myös vahva verkkopankkitunnuksiin perustuva kirjautuminen lisää tietoturvallisuutta”, jatkaa Kuusivaara.

Priimassa oppimissisällöt ovat helposti kohdennettavissa tarpeiden mukaan. Työntekijä ohjataan oikealle oppimispolulle, joka voi koostua tilanteesta riippuen pienistä kokonaisuuksista tai laajasta kurssivalikoimasta. Oppimisympäristö on helppokäyttöinen ja ohjaa oppijaa eteenpäin oppimispolulla siten, että oppisen tavoitteet ovat selkeitä.

Lisätietoja:www.discendum.com

Teksti: Merja Maukonen

kuva

Discendum
Pitkä kokemus oppimisen ja osaamisen hallinnan verkkopalveluiden tarjoajana.
Tuotteita muun muassa Priima, Optima ja Totara Learning.
Vahva tietoturva varmistetaan jatkuvalla testaamisella.
kuva

Jollas Instituutti
S-ryhmän osaamisen kehittämisen valmennus- ja koulutuskeskus.
Järjestää valmennuksia sekä paikan päällä että digitaalisina oppimisratkaisuina.
Tarjoaa valmennuksia kaikkiin liiketoiminnan tarpeisiin työharjoittelijoista ylimpään johtoon.

Julkaistu: 02/2021

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viesti
mainos_1069
mainos_1066Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »