mainos_1021

Koulutus
Työympäristö

Club Office -työtilassa kollegat kohtaavat ja hengittävät yrityksen identiteettiä

artikkelikuva: Club Office -työtilassa kollegat kohtaavat ja hengittävät yrityksen identiteettiä

Hajautetun työn monia etuja ja haittoja on tutkittu, ja niistä on kirjoitettu laajasti viimeisten 15 kuukauden aikana. Paluusta toimistolle tulee monille tietoinen valinta. Valintaa ohjaavat päivän työtehtävät, vuorovaikutuksen taso ja henkilö- ja fyysisten resurssien välitön tavoitettavuus. Rakentamiemme toimistojen tulisi täydentää kotikonttoria ja tarjota samalla lisäarvoa sekä yritykselle että työntekijöille.

Club Office on Vitran uusi toimistokonsepti, johon pääsee tutustumaan virtuaalisesti kesäkuun 10. päivä, 2021 järjestettävällä digitaalisella Vitra Session – Club Office -luennolla. Luento avaa konkreettisesti ovet Club Office -työtilaan.

”Se on paikka, jossa työntekijämme hengittävät identiteettiämme...

Viime kuukausien aikana Vitran pääkonttorin yhteyteen Baseliin, Sveitsiin, rakennettu toimistotila on Vitran vastaus pandemian jälkeisten työtilojen tarpeisiin. Nimi Club Office viittaa klubijäsenyyteen, joka antaa yrityksen työntekijöille mahdollisuuden hyödyntää yrityksen toimistotilaa. Toimistolta löytyy yhtä lailla tila hiljaiseen työskentelyyn kuin tiimityöhön ja tapaamisiinkin.

”Se on paikka, jossa työntekijämme hengittävät identiteettiämme ja voivat tuntea olevansa osa isompaa kokonaisuutta. Kollegat kohtaavat. Heitä yhdistää keskinäinen arvostus ja yhteinen tavoite. Klubijäsenyyteen verraten he kokoontuvat yhteen vapaaehtoisesti, oman aikataulunsa mukaan työskentelemään, jakamaan ajatuksia ja lataamaan energiaa yhteen hiileen puhaltaen, yhteisen päämääränsä saavuttaakseen", kertoo Vitran designjohtaja Christian Grosen, jonka R&D-tiimi muuttaa Club Office -tiloihin.

Kuva

Vitra Session – Club Office on digitaalinen luento, joka järjestetään torstaina 10. kesäkuuta 2021. Maksuttomalle luennolle voi ilmoittautua mukaan osoitteessa vitra.com/sessions.

Lisätietoja:
Artek Yritysmyynti
projekti@artek.fi
puh. 010 617 3450

register.vitra.com/VitraSessions2021

Julkaistu: 05/2021

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »