mainos_1059

Työympäristö (toimitilat)

Ruoholahteen avataan uusi täyden palvelun kokous- ja tapahtumakeskus

artikkelikuva: Ruoholahteen avataan uusi täyden palvelun kokous- ja tapahtumakeskus

Meeting Park OASIS on ainutlaatuinen tapahtumakeskus, jonka monipuoliset ja hyvin varustellut tilat mahdollistavat myös suurien tapahtumien ja koulutuskokonaisuuksien järjestämisen.

Kokousten, koulutusten ja muiden tapahtumien sujuvuus vaativat muunneltavia ja monipuolisia tiloja ja joustavia palveluja, jotka antavat yritykselle mahdollisuuden keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

”Tavoitteenamme on auttaa asiakkaidemme liiketoimintaa tarjoamalla hyvin varustellut ja viihtyisät tilat sekä niihin liittyvät laadukkaat palvelut”, sanoo Business Meeting Park Oy:n perustaja, toimitusjohtaja ja liiketoiminnan kehittämisen pitkän linjan ammattilainen Kare Casals.

Suomalainen kasvuyhtiö on tarjonnut vuodesta 2011 saakka yrityksille keskitetysti monipuoliset kokous-, koulutus- ja työtilat Helsingin keskustassa, sekä näihin liittyvät korkeatasoiset palvelut ympäri vuorokauden. Meeting Parkissa on järjestetty jo yli 80.000 tilaisuutta, ja on kokousmäärissä mitattuna Suomen suurimpia toimijoita. Meeting Park on myös Valtiohallinnon kokous- ja tapahtumapaikkojen puitesopimustoimittaja.

Ainutlaatuinen ja korkeatasoinen kokonaisuus

Meeting Park avaa uuden Meeting Park OASIS -nimisen kokous-, koulutus- ja tapahtumakeskuksen Ruoholahden metroaseman kiinteistöön toukokuussa 2022. Erinomaisen sijaintinsa ansiosta Meeting Park OASIS -keskukseen on helppo saapua metron lisäksi raitiovaunulla, bussilla, polkupyörällä tai omalla autolla.

Meeting Park OASIS on ainutlaatuinen kokonaisuus, jonka 6000 neliömetriä tarjoavat tilat niin pienten kuin suurtenkin koulutusten ja koulutuskokonaisuuksien järjestämiseen.

”Me haluamme panostaa tulevaisuuteen ja kasvuun tarjoamalla aiempaa suurempia ja korkeatasoisempia toimipisteitä asiakkaidemme käyttöön. Tarvittaessa huolehdimme myös kaikista tilaisuuden käytännön järjestelyistä”, Casals sanoo.

kuva
Business Meeting Park Oy:n perustaja, toimitusjohtaja ja liiketoiminnan kehittämisen pitkän linjan ammattilainen Kare Casals.

Monipuoliset tilat erilaisten tapahtumien järjestämiseen

Meeting Park OASIS -tapahtumakeskuksen kahteen kerrokseen valmistuvissa tiloissa on 45 eri kokoista kokous-, koulutus- ja työskentelytilaa. Tiloissa on valmiudet muun muassa videoneuvotteluja, webinaareja ja TV-lähetyksiä varten.

Tilojen monipuolisuuden ansiosta tapahtumien osallistujat voivat jakaantua yhteisten osioiden jälkeen pienempiin ryhmätyöskentelytiloihin.

750 neliömetrin kokoinen teleskooppikatsomolla varustettu Atrium-monitoimitila laajentaa palvelutarjontaa aiempaa suurempiin tilaisuuksiin.

”Atriumin ansiosta tiloissa voidaan järjestää myös huomattavan suuria tilaisuuksia kuten messuja, kongresseja ja seminaareja”, Casals kuvailee.

Tilaisuuksien ulkopuolisena aikana Atrium palvelee Meeting Parkin kahvila-ravintolan asiakkaita. Kiinteistön suuresta saunaosastosta avautuu näkymä Atriumiin.

Luottamuksellista palvelua 24/7

Meeting Park OASIS tarjoaa Kluuvin ja Kampin toimipisteistä tutut palvelut keskitetysti ja turvallisesti. Henkilökunnan, asiakkaiden ja alihankkijoiden noudattama yleinen salassapitovelvoite varmistaa luottamuksellisuuden.

”Pystymme vastaamaan myös viranomaisten turvallisuusvaatimuksiin, ja tarjoamme puolueettomat puitteet kansainvälisille välimiesoikeuksien istunnoille”, sanoo Casals.

Meeting Park palvelee vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Tilojen kokoon perustuva hinnoittelu on avointa, selkeää ja ennustettavaa.

”All inclusive -kuukausihinnoittelumallimme sisältää peruspalvelut, yhteiskäyttöiset tilat sekä ennalta sovitun määrän käyttöoikeutta muihin tiloihin. Näin budjetointi on ennakoitavaa ja helppoa”, Casals lisää.

Kymmenen loistavaa syytä valita Meeting Park Oasis

Lisätietoa: www.meetingpark.fi

Teksti: Merja Maukonen

Julkaistu: 02/2022

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viesti
mainos_1066
mainos_1069Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »