mainos_1041

Työympäristö (toimitilat)

Ainutlaatuiset puitteet kokouksille

Olympiastadionilla järjestetyissä tilaisuuksissa on fiilistä

artikkelikuva: Ainutlaatuiset puitteet kokouksille

Olympiastadion on Suomen suurin tapahtuma-areena, joka tapahtumien ohella elää ja hengittää päivittäin muita toimintoja. Stadion tarjoaa tiloja eri kokoisten kokousten järjestämiseen sekä ruoka-, liikunta- ja oheisohjelmapalveluja.

”Olympiastadion tarjoaa uniikin miljöön kokousten järjestämiselle. Stadionin pitkä historia luo tiloihin ainutlaatuisen fiiliksen” sanoo Olympiastadionin markkinointi ja viestintäjohtaja Marju Paju.

Esimerkiksi Olympiastadionin Vanha Selostamo on nykyisin kokoustilana. Selostamosta avautuu upeat näkymät stadionin kenttäalueelle. Tilaan mahtuu 16 henkeä.

Olympiastadionin erikokoisissa kokoustiloissa voi järjestää niin muutaman hengen palavereita kuin suuria koko päivän kestäviä yritystilaisuuksia. Kaikki kokoustilat on varusteltu modernilla kokoustekniikalla.

CTA

Oheisohjelma elävöittää kokouspäivää

Olympiastadionilta voi tilata valmiin kokouspaketin tarjoiluineen. Stadionin pitkä historia näkyy ja maistuu myös Bistro Stadionin toimittamissa kokoustarjoiluissa.

”Tänä vuonna Helsingin kesäolympialaisista on kulunut 70 vuotta, joten kokoukseen voi tilata tarjoilut Helsinki 1952 -teemalla”, Paju sanoo.

Valmiiden tarjoilukokonaisuuksien lisäksi tarjoilut voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kokouksen lomassa voi nauttia Olympiastadionin liikuntapalveluista Olympiastadionin liikuntapalveluista. Rauhallisempaan makuun sopivat vierailu Olympiastadionin tornissa ja Urheilumuseossa tai opastettu stadionkierros.

”Tarjoamme monipuolisia liikunta- ja hyvinvointipalveluja. Liikunnallisia aktiviteetteja on tarjolla rauhallisesta joogasta ja kehonhuollosta kuntonyrkkeilyyn ja juoksukouluun”, kertoo Paju.

kuva

Järjestä omannäköinen tilaisuus

Oheisohjelmapalvelut virkistävät kokouspäivää ja sopivat TYHY-päivien ohjelmaksi ainutlaatuisessa ympäristössä.

”Tilaisuudet voidaan rakentaa täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Olemme mielellämme mukana suunnittelemassa ja ideoimassa tilaisuuden kulkua sekä oheisohjelmaa asiakkaan kanssa”, lisää Paju.

Kokoustiloja ja -paketteja voi varata suoraan Olympiastadionin verkkosivuilta. Räätälöidyistä kokonaisuuksista ja työhyvinvointipalveluista saa lisätietoa sähköpostitse osoitteesta tilat@stadion.fi tai myyntipäällikkö Marjut Rothoviukselta numerosta 0400 761 055.

Teksti: Merja Maukonen

Julkaistu: 06/2022

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viesti
mainos_1069
mainos_1066Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »