mainos_1090

Hyvinvointi

Työhyvinvointikortti-koulutuksesta intoa ja osaamista kehittämiseen

artikkelikuva: Työhyvinvointikortti-koulutuksesta intoa ja osaamista kehittämiseen

Kuinka työhyvinvointi näkyy sinun arjessasi? Miten usein olet pysähtynyt miettimään sitä yksin tai työkavereittesi kanssa?

Työhyvinvoinnin edistäminen on koko työyhteisön tehtävä. Työhyvinvointikortti® ‑koulutus innostaa ja ohjaa johtoa ja henkilöstöä kehittämään työpaikkaa yhteisvoimin.

Koulutuksessa luodaan yhteinen käsitys työhyvinvoinnista ja konkretisoidaan sitä voimavarojen, kehittämistarpeiden, työhön liittyvien roolien ja vastuiden sekä lainsäädännön kautta. Koulutus kannustaa työyhteisöä liikkeelle ja tuottaa uusia ideoita jo käynnissä olevaan kehittämiseen.

Koulutuksessa käsitellään neljää teemaa:

  • Työhyvinvoinnin kokonaisuus
  • Johtamalla työhyvinvointia
  • Toimiva työyhteisö
  • Mitä teemme seuraavaksi?

Vaikka jokainen meistä kokee työhyvinvoinnin yksilöllisesti, siihen liittyvien asioiden yhteinen käsittely työpaikalla on tärkeää. Työhyvinvoinnin kehittäminen yhdessä on innostavaa ja lisää osallisuuden kokemusta. Myös lainsäädäntö ohjaa työnantajia kehittämään työpaikkaa henkilöstön kanssa.

kuva

Työn sujumista haittaavien asioiden muuttaminen ja jo kunnossa olevia käytäntöjen tehokkaampi hyödyntäminen edistävät työhyvinvointia. Tarvitaan siis yhtä aikaa kehittämiskohteiden ja voimavarojen tunnistamista.

Koulutus on tarkoitettu kaikenlaisille työpaikoille riippumatta toimialasta tai työpaikan koosta. Haastamme miettimään, mitä asiat tarkoittavat oman työpaikan käytännöissä, toimintatavoissa ja rakenteissa.

Koulutuksen suorittaneet saavat Työhyvinvointikortin. Työturvallisuuskeskus ja sen kouluttamat kumppanit vastaavat koulutuksesta, joka voidaan toteuttaa myös työpaikkakohtaisesti.

Tutustu koulutuksiin ja ilmoittaudu: www.tyohyvinvointikortti.fi

Julkaistu: 09/2022

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 3/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »