mainos_1053

Koulutus

Erikoistu ja erotu eduksesi

artikkelikuva: Erikoistu ja erotu eduksesi

Vaasan yliopisto Executive Education (uvaasaexed.fi) juuret ulottuvat vahvasti Vaasan yliopistoon. Vaasan yliopisto on rankattu nuorten yliopistojen joukossa maailman 70 parhaan joukkoon. Tänä vuonna Vaasan yliopisto ylsi liiketaloustieteessä 200 parhaan yliopiston joukkoon maailmassa (maailmassa on n. 18 000 yliopistoa).

”Teemme tätä suurella sydämellä. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat aidon kokemuksen siitä, että välitämme. Ihmisläheisyys näkyy toiminnassamme esimerkiksi siten, että keskustelemme jokaisen kurssille tulevan kanssa ennen kurssin alkamista hänen tarpeistaan ja suunnitelmistaan ja rakennamme yhdessä hänen kanssaan työ- ja elämäntilanteen huomioivan oppimispolun. Emme tähtää massaopetukseen vaan yksilölliseen kasvuun luotettavassa ja turvallisessa oppimisympäristössä. Meillä ei tarvitse pingottaa. Sinulle tulee hinku viedä yhdessä reflektoituja oivalluksiasi omaan työhösi”, sanoo toimitusjohtaja Marjaana Suutarinen.

Tule mukaan tyytyväisten asiakkaiden joukkoon. Opetuskielemme on suomi ja tämä tukee nopeaa oppimista. Opetusmenetelmämme ja koulutuksen laatu perustuvat vahvasti tieteelliseen ajanmukaiseen tutkimustietoon. Tarjontaamme kuuluvat Executive MBA (EMBA), Doctor of Business Administration (DBA), muut avoimet ja räätälöidyt koulutukset sekä verkkokurssit. Toteutamme koulutuksiamme monimuotona ja olemme läsnä tarvittaessa kaikkialla Suomessa. Meiltä saa koulutuksia myös englanniksi.

Keväällä 2023 alkavat mm. seuraavat kurssit:

Strateginen HR - Suorituksen johtaminen ja palkitseminen - Vaasan yliopisto Executive Education (uvaasaexed.fi)

Johtaminen monikulttuurisessa ympäristössä - Vaasan yliopisto Executive Education (uvaasaexed.fi)

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin jutellaan lisää!

info@uvaasaexed.fi
anne.gustafsson-pesonen@uvaasaexed.fi
marjaana.suutarinen@uwasa.fi

Julkaistu: 10/2022

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viesti
mainos_1066
mainos_1069Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »