mainos_1041

Yrityskulttuuri

Kilpailuta yrityslaina netissä ilman reaalivakuuksia

artikkelikuva: Kilpailuta yrityslaina netissä ilman reaalivakuuksia

Vakuudetonta yrityslainaa voi hakea helposti netistä jopa 250 000 euroon saakka. Yleensä lainaa haetaan kuitenkin hieman vähemmän, esimerkiksi 30 000 euroa. Tällaisen vakuudettoman yrityslainan voi saada ilman reaalivakuuksia, kuten koneita tai kiinteistöjä. Yrittäjä itse toimii lainan takaajana.

Kun reaalivakuuksia ei ole, yritykselle jää enemmän vapaata omaisuutta. Vakuudeton yrityslaina on paljon nopeampi kuin perinteinen pankkilaina, minkä vuoksi se sopii hyvin myös kiireellisiin rahoitustarpeisiin. Lainaa haetaan netistä ja rahat saa käyttöön pian.

Tällainen yritys voi saada yrityslainaa

Laina voidaan myöntää suomalaiselle, kaupparekisterissä olevalle yritykselle, joka on ollut toiminnassa vähintään 6 kuukautta. Lainaa voi saada, jos yrityksellä on hyvä taloudellinen tilanne ja sen luottotiedot ovat kunnossa.

Jokainen lainahakemus käsitellään asiakaskohtaisesti. Luotonmyöntäjät vaativat, että yrityksellä on moitteeton maksuhistoria sekä hyvä tuloksentekokyky.Yrityksen luottokelpoisuus vaikuttaa siihen, millä hinnalla eli millä korolla lainaa voi saada.

Yrityslainojen kilpailuttaminen Nordic Bankissa on helppoa

Niin pienet kuin isotkin yrityslainat kannattaa kilpailuttaa. Kilpailutus onnistuu helposti Nordic Bankin lainavertailupalvelussa. Yrityksen tarvitsee täyttää ainoastaan yksi lainahakemus nettisivuillamme ja sillä voi saada jopa yli 10 tarjousta eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä.

Lisätietoja: nordicbank.fi

Julkaistu: 01/2023

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viesti
mainos_1066
mainos_1069Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »