mainos_1063

Valmennus

Henry:n webinaarien Top 10 -puhujat 2023

artikkelikuva: Henry:n webinaarien Top 10 -puhujat 2023

Suomen suurin henkilöstöjohtamisen yhdistys HENRY ry kokoaa laajasti yhteen HR-funktiosta, johtamisesta ja työelämän kehittämisestä kiinnostuneet toimijat yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioista, yliopistoista ja muista oppilaitoksista.

HENRYn toiminta kiteytyy yhteiseen päämäärään: jakaa asiantuntemusta ja edistää HR-alan kehitystä. HENRY ja Alma Media järjestävät vuosittain Suomen johtavan HR-alan tapahtuman HRx. Lisäksi HENRY julkaisee Työn tuuli -verkkojulkaisua, jossa esitellään monipuolisesti HR-alan uusinta tietoutta.

HENRY järjestää jäsenilleen joka vuosi yli 200 webinaaria ja muuta tapahtumaa. Vuonna 2023 jäsentapahtumat keräsivät yli 5 000 osallistumiskertaa. HENRYn keräämien osallistujapalautteiden pohjalta muodostetaan webinaarien puhujien Top 10.

Vuoden 2023 Top 10:een nousseiden puhujien asiantuntemuksen piiriin kuuluivat mm. juridiikka, mielenterveys, psykologinen turvallisuus ja jaksaminen. HENRY pyrkii jatkuvasti laajentamaan asiantuntijapiiriään tarjoten jäsenilleen mahdollisuuden verkostoitua ja oppia uutta.

”Top 10 -puhujien joukkoon nousee joka vuosi uusia, kiinnostavia nimiä, joilla on valtavasti annettavaa, mutta jotka eivät vielä ole tunnettuja suurelle yleisölle. Uudet puhujat tuovat tuoreita näkökulmia, ja etsimme jatkuvasti uusia asiantuntijoita puhujiksi tapahtumiimme”, sanoo HENRY ry:n toiminnanjohtaja Marita Salo.

Teksti: Merja Maukonen

TOP 1
Sanna Fäldt

Työyhteisövalmentaja ja -sovittelija Bravers Oy’ssä. Tietokirjojen Nauti työstäsi! (Bazar Kustannus 20,19) Pirjo ja Tyyne – Kesytä sisäiset äänesi (Bazar Kustannus 2021) ja Sydämellä töissä (Avain, 2023) kirjoittaja.

TOP 2
Sampo Sammalisto

Filosofian tohtori Sampo Sammalisto on suosittu tietokirjailija, bloggari ja valmentaja, jolla on yli 15 vuoden kokemus tutkimuksesta ja asiantuntijatyöstä sekä pienistä että suurista organisaatioista. Hänen kirjoittamansa menestysteos “Viisas pääsee vähemmällä – 52 niksiä tehokkaampaan ja onnellisempaan elämään 2.0” on nykyaikaisen ihmisen selviytymisopas, joka on auttanut tuhansia ihmisiä elämään tuottavampaa, stressittömämpää, kiireettömämpää ja onnellisempaa elämää.

Sampo on Suomen kokenein ajanhallintakouluttaja ja on kouluttanut yli 13 000 ammattilaista yli sadassa organisaatiossa yksityisellä, julkisella ja kolmannella sektorilla.

TOP 3
Katarina Cante ll

Adalyonin perustaja ja toimitusjohtaja. Adalyon auttaa vahvistamaan psykologista turvallisuutta käyttäytymisdatan avulla. Katarinan tausta on digitaalisten palveluiden ja työhyvinvoinnin johtotehtävistä.

TOP 4
Harri Hietala

Harrilla on vahva ja pitkä kokemus työskentelystä työelämän laki- ja sopimusasioiden parissa työnantajajärjestöissä sekä työ- ja elinkeinoministeriössä. Hänellä on laaja kokemus kaikkia työelämän kysymyksiä koskevista neuvotteluista, työlainsäädännön valmistelusta, yritysjärjestelyistä ja riitojen ratkaisusta. Hänellä on myös laaja kirjallinen tuotanto ja runsaasti luennointikokemusta.

Esa Schön

Esan erikoisalaa ovat työoikeus ja riitojen ratkaisu. Hänellä on pitkä kokemus työoikeuden eri osa-alueilta sopimusten laatimisesta työsuhteen päättämistilanteisiin ja niihin liittyviin riitoihin. Esa on osallistunut työoikeudellisen lainsäädännön valmistelutyöhön sekä kirjoittanut alalta useita teoksia ja artikkeleita ja toiminut pitkään kouluttajana.

”Top 10 -puhujien joukkoon nousee joka vuosi uusia, kiinnostavia nimiä.

TOP 5
Riikka Ilmivalta & Kati Boijer-Spoof Heikinheimo

Riikka Ilmivalta on suomalaisen työelämän taukoliikuttaja sekä kouluttaja ja tietokirjailija. Riikan kiinnostuksen kohteita ovat psykososiaalisen kuormittumisen hallinta, aivokuorman keventäminen ja työpäivän aikainen palautuminen.

Kati Boijer-Spoof Heikinheimolla on pitkä tietotyötausta asiantuntija- ja johtotehtävissä. Nykyään Kati toimii työhyvinvointija yksilövalmentajana Virkisterissä. Hän on suosittu luennoitsija ja toinen Etätyön hyvinvointioppaan kirjoittajista.

TOP 6
Alexa Kavasto

Alexa Kavasto VALO Partners Oy:stä on työoikeuteen erikoistunut asianajaja, yrittäjä, jonka mielestä juridiikan on oltava ymmärrettävää, käytännönläheistä ja ratkaisukeskeistä. Alexalla on usean vuoden monipuolinen kokemus erilaisten työsuhteeseen liittyvien toimeksiantojen hoitamisesta. Työoikeus on Alexan intohimo, minkä takia hän tekee toimeksiantojen ohella yliopistolla työoikeuden alaan kuuluvaa väitöskirjaa ja luennoi.

TOP 7
Maaret Helintö

Terveystalo, työterveyden kehittämisylilääkäri. Työterveyslääkärinä ja suurasiakaslääkärinä olen kohdannut monenlaisia haasteita työkyvyssä ja työkyvyn johtamisessa ja potilaiden ja asiakkaiden kanssa ratkotaan päivittäin työkykymysteereitä ja kehitetään yhteistyössä asiakkaillemme työkyvyn johtamiseen prosesseja.

TOP 8
Marja Norrena

Anniina Rantasalo

Asianajajat, varatuomarit Marja Norrena ja Anniina Rantasalo ovat erikoistuneita työoikeuteen ja riidanratkaisuun. He neuvovat Lieke Asianajotoimiston asiakkaita päivittäisissä työoikeudellisissa kysymyksissä ja avustavat asiakkaita konfliktitilanteissa.

TOP 9
Lari Karjula

Ihmisläheisen työelämän kehittäjä ja valmentaja, joka on kirjoittanut juuri kirjan Ymmärrä uupunutta, johda uuvuttamatta. Kirjassaankin Lari pureutuu uupumusteemaan yksilö-, johtamisja yrityskulttuuritasolla. Työkseen Lari valmentaa Hälsalla johtajia ja esihenkilöitä sekä kehittää ihmisläheisiä työyhteisöjä.

TOP 10
Anu Suutela-Vuorinen

Anu Suutela-Vuorinen on intomielinen työelämän kehittäjä ja on tehnyt uransa työkykyjohtamisen ja esihenkilötyön parissa eläkeyhtiöissä. Häntä kiinnostaa muuttuvan työelämän- ja työkyvyn monet ilmiöt.

Julkaistu: 02/2024

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viesti
mainos_1066
mainos_1069Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »