mainos_1081

HR-järjestelmät

Mepco Oy loi nahkansa

- uudet yritykset Accountor-lipun alle

artikkelikuva: Mepco Oy loi nahkansa

Mepco Oy jakoi liiketoimintansa kahtia: uudet yritykset Accountor HR Solutions Oy ja Accountor Enterprise Solutions Oy keskittävät osaamisensa kahteen ydinalueeseen.

Mepco Oy jakaantui 1.1.2017 kahdeksi uudeksi yritykseksi. Vuonna 2003 perustettu Mepco on kasvanut kannattavasti koko historiansa ajan, auttaen lähes tuhatta yritystä ja julkisyhteisöä kehittymään, kasvamaan ja palvelemaan omia asiakkaitaan ja muita sidosryhmiään entistä paremmin. Uudet yritykset, Accountor HR Solutions Oy ja Accountor Enterprise Solutions Oy, ovat osa Accountor-konsernin ohjelmistodivisioonaa, joka koostuu liiketoiminnan ja julkisten palvelujen digitalisointiin keskittyvistä kasvuyrityksistä. Yrityksillä on tukenaan kansainvälisen Accountor-konsernin selkänoja. ”Yritysjakoon päädyttiin, jotta Accountor HR ja Accountor Enterprise voivat tarjota ketterämmin ratkaisuja kaikenlaisille yrityksille ja organisaatioille. Toiminnan keskittäminen ydinosaamisalueisiin mahdollistaa nopeammat ratkaisutoimitukset ja nykyisten asiakkaiden palvelemisen entistä paremmin. Osaamisen keskittäminen parantaa myös kilpailukykyä markkinoilla”, kertoo Accountor HR Solutionsin toimitusjohtaja Markku Pekkola.

Accountor HR Solutions on Suomen kokenein henkilöstö- ja palkkahallinnon ratkaisuihin keskittynyt asiantuntija- ja teknologiatalo. Asiakkaat saavat mutkattoman ja asiantuntevan projektitoimituksen, jatkuvat tukipalvelut ja näkemystä liiketoiminnan muutostilanteisiin. Henkilöstö- ja palkkahallinnon asiantuntijat kertovat, millaisia haasteita työsuhteen elinkaaren hallintaan liittyy, miten ne ratkaistaan, ja millaisia työkaluja toiminnan parantamiseen ja arjen helpottamiseen tarvitaan. Osaamisen selkärankana toimii Suomen suosituin HR- ja palkkajärjestelmäkokonaisuus. Mepco-tuoteperheeseen kuuluvat Mepco HRM ja MepcoPro. Ne ovat Accountor HR Solutionsin omistamat ja täysin itse kehittämät kotimaiset tuotteet. Ratkaisuja tarjotaan julkishallinnolle sekä kaiken kokoisille yrityksille koosta ja toimialasta riippumatta.

Accountor HR Solutions Oy:n palveluksessa toimii noin 70 henkilöä Tampereella, Helsingissä ja Turussa.

Lisätietoja: www.accountorhr.fi, markku.pekkola@accountorhr.fi

Julkaistu: 01/2017

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »