mainos_1041

HR-järjestelmät (palkanmaksu)
Rekrytointi (arviointityökalut, rekrytointityökalut)

Pilvinatiivi palvelu henkilöstöhallintaan

Älykäs pilvipalvelu helpottaa ja nopeuttaa HR-sektorin toimintaa sekä tehostaa liiketoimintaa

artikkelikuva: Pilvinatiivi palvelu henkilöstöhallintaan

Oracle HCM Cloud on digitalisoitu pilvinatiivi HCM-järjestelmä, jossa hyödynnetään tekoälyä ja koneoppimista laajasti HR-sektorin työn helpottamiseksi. HCM Cloud automatisoi ja nopeuttaa henkilöstöhallinnan työtehtäviä.

Oracle HCM Cloudin tuotekehityksessä painopisteenä on helppo ja miellyttävä käyttökokemus, jonka tekoäly ja koneoppiminen mahdollistavat.

”Esimerkiksi rekrytointiprosessi voidaan automatisoida siten, että järjestelmä etsii käyttäjän asettamien kriteereiden perusteella sopivia hakijoita haastatteluihin kutsuttaviksi. Näin hakuprosessi nopeutuu, työaikaa säästyy ja yrityksen toiminta tehostuu”, kuvailee Oracle Finlandin toimitusjohtaja Ari Peltola.

Ari Peltola
Ari Peltola

Koneoppimisen ansiosta älykäs HCM Cloud oppii käyttäjiltään ja osaa analysoida järjestelmään koottuja tietoja. Analyysien perusteella järjestelmä antaa esimerkiksi vinkkejä talent managementiin ja liiketoiminnan tehostamiseen.

”Järjestelmään upotettu digitaalinen avustaja säästää henkilöstöhallinnon työaikaa vastaamalla automatisoidusti yleisiin henkilökunnan esittämiin kysymyksiin esimerkiksi lomapäivistä tai palkkauksesta”, sanoo Peltola.

Digitaalinen avustaja ymmärtää erilaiset lauserakenteet ja järjestelmä tukee 26 kieltä, mukaan lukien suomea. Ääniohjaus toimii tällä hetkellä esimerkiksi Sirin ja Alexan kanssa.

Koko urapolku samassa järjestelmässä
Oracle HCM Cloudin avulla koko työsuhteen elinkaaren ja kaikki liiketoiminnan HR-tarpeet voi halutessaan automatisoida. HCM Cloud havainnoi henkilöstön tyytyväisyyttä ja osaa esimerkiksi tunnistaa työntekijät, jotka harkitsevat siirtymistä toisen työnantajan palvelukseen.

”HCM Cloudin avulla voidaan kartoittaa henkilöstön vahvuusalueita ja kiinnostuksen kohteita ja siten rakentaa työntekijälle mielekäs urapolku yrityksen sisällä. Modernin järjestelmän käyttäminen on myös henkilöstölle miellyttävää, joten työntekijä voi suunnitella itse uraansa järjestelmän avulla ja jatkaa suunnittelua esimiehen kanssa”, kertoo Peltola.

Järjestelmä helpottaa mm. esimiestyötä ja tiimien kehittämistä tarjoamalla ehdotuksia työntekijöille sopivista lisäkoulutuksista. HCM Cloud on täysin riippumaton päälaitteesta ja näin personoitu näkymä on käytettävissä millä tahansa mobiililaitteilla.

Tietoturvallinen järjestelmä markkinatutkimusten kärjessä
Oracle on Gartnerin HCM-raportin mukaan johtava pilvipalvelujen tarjoaja, jonka menestys perustuu innovatiivisuuteen ja vahvoihin visioihin. Oracle kehittää tuotetta perustuen asiakkaiden antamaan palautteeseen mm. Oracle Connect-kanavan kautta, jossa asiakkaat voivat mm. ehdottaa ideoita ja äänestää niiden priorisoinnista.

Pilvinatiivin järjestelmän etuja ovat tuotekehityksen nopeus ja eri osa-alueiden integroiminen samalle alustalle. Asiakkaat saavat uusia kyvykkyyksiä käyttöönsä kolmen kuukauden välein ja järjestelmä on helposti mukautettavissa käyttötarpeisiin.

Teksti: Merja Maukonen

Artikkelissa mainittu Gartnerin HCM Magic Quadrant 2019-raportti luettavissa täällä!

Puhumme artikkelin aiheista pienessä aamupalatilaisuudessa 12.11.2019 (Oracle HCM Järjestelmä, sen edut HR:lle, Analytiikka jne). Rekisteröidy tapahtumaan täällä.

Julkaistu: 10/2019

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viesti
mainos_1066
mainos_1069Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »