mainos_1081

Hyvinvointi
Työympäristö (ergonomia)

RollerMouse auttaa rasitusvammoihin

Päätetyöskentelyn sairauspoissaolot kuriin

artikkelikuva: RollerMouse auttaa rasitusvammoihin

Contour Design tarjoaa yrityksille RollerMousea, joka auttaa päätetyöskentelyn aiheuttamiin jännitys- ja kiputiloihin. Tutkimuksen mukaan RollerMouse vähentää niska- ja hartiaseudun ongelmia ja ns. hiirikättä peräti 20-30 prosenttia.

”Yritykselle RollerMouse on kannattava hankinta. Sairauspoissaolot tulevat maksamaan yritykselle helposti useita tuhansia euroja vuodessa”, sanoo Key Account Manager Matti Eskelinen Contour Designista.

Mitkä RollerMousen edut tavalliseen tietokonehiireen sitten ovat? Ensinnäkään RollerMouse ei ole pelkkä hiiri. Se on näppäimistön eteen asennettava osoitinlaite, josta löytyy myös pikanäppäimiä työntekoa helpottamaan, kuten esim. kopioi ja liitä -näppäimet.

RollerMouse

RollerMouse on ns. keskitetty hiiri. Eli se sijaitsee yhdessä näppäimistön kanssa keskitetysti eli kättä ei tarvitse erikseen siirtää näppäimistöltä hiirelle. Juuri tämä käden siirto aiheuttaa ongelmia käsiin ja hartioihin.

Helppokäyttöinen

RollerMouse on myös helppokäyttöinen. Sen käytön oppii yleensä päivässä. Moni RollerMousea käyttävä on todennut Eskeliselle, ettei enää perinteistä hiirtä suostuisi käyttämään.

”RollerMouse toki maksaa enemmän kuin perinteinen hiiri, mutta jos verrataan sairauspoissaolojen hintaan yrityksille ja rasitusvammojen yleisyyteen päätetyöskentelyssä, hinta on pieni. Monet yritykset kiinnittävät entistä enemmän huomiota työntekijöiden työhyvinvointiin. RollerMouse on hyvä apu siinä ja parhaimmillaan sen avulla säästetään kustannuksissa ja tehostetaan työntekoa”, Eskelinen sanoo.

RollerMousea käyttävät jo kymmenet tuhannet, mutta Contour Design hakee kasvua. Päivittäin tietokonetta töissä käyttäviä on varovaisestikin arvioituna satoja tuhansia.

”Lisäksi yritysten työntekijät voivat kokeilla RollerMouse -hiirtä 14 päivää maksutta. Harva on laitetta palauttanut. Peräti 90 prosenttia jää asiakkaalle kokeilujakson jälkeen”, Eskelinen riemuitsee.

Lisätietoja: www.contourdesign.fi

Teksti: Esa Pesonen

RollerMouse

Julkaistu: 01/2020

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 2/2024

HR viesti
mainos_1069
mainos_1066Seuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »