mainos_1081

Koulutus

Työn ja hyvinvoinnin tulosfoorumi

artikkelikuva: Työn ja hyvinvoinnin tulosfoorumi

Työhyvinvoinnin TulosFoorumi sai uuden veturin alkuvuodesta, kun maan johtava työympäristöjen uudistamiseen ja muutosjohtamiseen erikoistunut konsultointi- ja sisustussuunnittelutoimisto Workspace Oy otti sen vedettäväkseen ”Yli kymmenen vuotta olemme ottaneet konsultointi- ja suunnitteluprojekteissamme kantaa yritysten henkilöstön hyvinvointiin ja yritysten tuottavuuden kehittämiseen. Tuntui todella luontevalta tarttua haasteeseen ja lähteä luotsaamaan kiitettyä ja hyvin hoidettua seminaaria”, sanoo Workspace Oy:n myyntijohtaja Tarja Paanola

Seminaari saa uuden veturin lisäksi päivitetyn nimen ja ilmeen. Toukokuun 11. päivänä jo kymmenettä kertaa järjestettävä seminaari kulkee nyt nimellä Työn ja Hyvinvoinnin Tulosfoorumi. ”Hyvinvointi on holistinen käsite ja sitä tulee myös tarkastella hiukan laajemmin. Hyvinvoiva työntekijä on yrityksen etu ja hyvinvoinnin monipuoliseen kehittämiseen kannattaa ehdottomasti panostaa”, toteaa Paanola ja jatkaa ”Tulevaisuuden työ on yhä suuremmassa määrin virtuaalista ja yrityksiltä, johtajilta ja työntekijöiltä vaaditaan uusia taitoja. Digitaalisessa ympäristössä johtamisen ja vuorovaikutustilan- teiden merkitys korostuu.”

Toukokuun TULOSfoorumin puhujakattaus on kovaa luokkaa. ”Olemme erittäin iloisia tulevan tapahtumamme jo varmistuneista puhujista. Esko Kilven kaltaisen visionäärin saaminen mukaan on upea juttu, lisäksi mukana on yrityksiä kuten Hintsa Performance, Vincit ja Fira, jotka lähestyvät kukin omalla mielenkiintoisella kulmallaan työtä ja hyvinvointia”, Paanola kuvailee.

Lisätietoja, sekä ilmoittautumisohjeet TulosFoorumiin löytyy osoitteessa www.tulosfoorumi.fi

Julkaistu: 01/2017

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

UUSIMMAT

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
HR-viesti 3/2024

HR viestiSeuraa HR viesti
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »